loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9761 ori.
Horoscop saptamanal 26 iunie-2 iulie

Marte și Mercur din Rac sunt cele mai active planete, în această săptămână. Gândim rapid, avem reflexe bune și o limbă extrem de ascuțită. Suntem capabili să luăm deciziile corecte chiar în timpul desfășurării evenimentelor. De un lucru trebuie neapărat să ținem cont: obligațiile pe care ni le-am asumat față de cei dragi.

Pentru Berbec, e mult de treabă acasă și ar fi bine să se implice activ. Altfel, cei dragi vor fi nemulțumiți de această lipsă de implicare. În week-end, mergeți undeva împreună cu persoana iubită.

Pentru Taur, se anunță drumuri multe și la distanță scurtă. Cele mai multe vor fi prin oral,unde se vor ivi mai multe probleme de rezolvat decât te-ai aștepta, în plină vară. În week-end, cel puțin o zi veți avea în continuare ceva de lucru.

Gemenii muncesc din greu, dar nu cu brațele, ci cu mintea. E mai puțin solicitant pe termen scurt, dar oboseala astfel acumulată este din cea de care apoi e cel mai greu să scăpați. Noroc că va veni, cât de curând, și concediul mult așteptat! În week-end, vă simțiți iubit și apreciat.

Racul are o putere de convingere deosebită, pe parcursul acestei săptămâni. Știe cum să abordeze fiecare interlocutor, oricât de dificil ar fi acesta, și să îl obțină sprijinul, susținerea necondiționată. În week-end, petreceți mai mult timp alături de familie.

Leul găsește timpul necesar pentru a analiza în liniște o problemă mai veche. Căpătând o mai bună înțelegere a trecutului, știe să se pregătească mai bine pentru viitor. În week-end, ar fi potrivită o ieșire în afara orașului.

Fecioarele sunt foarte vocale și, în orice grup, gura lor se va auzi cel mai tare. Sunt cu adevărat în vervă și li se întâmplă să rostească unele replici memorabile, care vor fi repetate mai târziu. În week-end, e posibil să apară vești bune legate de bani.

Balanței îi priesc ieșirile în societate, participarea la evenimente mondene, împrejurările care presupun vizibilitate și preocupare pentru îmbunătățirea propriei imagini. În week-end, vă veți simți în formă maximă, plin de energie.

Pentru Scorpion, vorbim despre o săptămână propice pentru studiu, examene, scris referate sau eseuri. Calitățile intelectuale primesc un sprijin suplimentar de la astre, așa că Scorpionii vor obține rezultate excelente acolo unde trebuie să își folosească mintea. în week-end, se vor ține un pic departe de lume.

Săgetătorul are în față o săptămână propice afacerilor. Se va simți în largul său semnând contracte, mergând la bănci sau descoperind diferite metode de a face rost de mai mulți bani. În week-end, vor fi înconjurați de numeroși prieteni.

Pentru Capricorn, e un moment potrivit pentru o discuție sinceră cu partenerul de viață. Nu trebuie să ezite să îi spună nici adevărurile care dor. Astfel, amândoi se vor simți eliberați. În week-end, veți participa la un eveniment monden foarte reușit.

Vărsătorul are mult de lucru, precum și unele probleme care țin de birocrație, de documente. Trebuie să fie foarte atent la ce hârtii semnează, în această săptămână. În week-end, se anunță un drum relativ obositor, dar și foarte frumos.

Peștii reprezintă partenerii ideali de distracție pentru toată lumea. Spun bancuri frumoase, au inițiative interesante, inițiază aventuri care îi scot pe toți din monotonie. În week-end, găsiți ceva timp pentru a discuta unele chestiuni financiare, ce pot aduce un profit frumos.

Luni, 26 iunie: trigon între Marte în Rac și Neptun în Pești – imaginația e foarte dezvoltată, pe parcursul acestei zile. Cei care știu să o folosească în mod creativ vor avea mult de câștigat.

Marți, 27 iunie: cuadratură între Mercur în Rac și Jupiter în Balanță – suntem indeciși, pierdem mult timp și energie deoarece nu știm exact ce ne dorim și ce ne place.

Miercuri, 28 iunie: conjuncție Mercur-Marte în Rac – avem reacții rapide, luăm decizii pe loc, deoarece am învățat foarte bine lecțiile primite în trecut.

Joi, 29 iunie: trigon între Mercur în Rac și Neptun din Pești – suntem idealiști visăm și încercăm să facem o lună mai bună.

Vineri, 30 iunie: opoziție între Mercur în Rac și Pluton din Capricorn – suntem sarcastici, ironici, uneori jignim fără motiv. Comportându-ne așa, nu trebuie să ne mirăm dacă ni se răspunde la fel.

Sâmbătă, 1 iulie: conjuncție Lună-Jupiter în Balanță – o zi frumoasă, armonioasă, foarte plăcută îndeosebi pentru cupluri. De asemenea, e momentul potrivit pentru a merge la un spectacol sau pentru ceva creații artistice.

Duminică, 2 iulie: opoziție între Marte în Rac și Pluton din Capricorn – avem energia necesară pentru a realiza lucruri mari, dar nu întotdeauna o folosim în scopurile corecte. E nevoie de mai mult discernământ, înainte de a acționa.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop