loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4082 ori.
Horoscop saptamanal 29 octombrie – 4 noiembrie: Sagetator dornic de aventura

Horoscopul saptamanal pentru perioada 29 octombrie – 4 noiembrie este influenţat de două evenimente astrale importante.

Luni, Mercur intră în Săgetător, ceea ce ridică nivelul conversaţiilor, favorizează preocupările intelectuale şi aduce o notă în plus de sinceritate.

În noaptea de luni spre marţi, Luna în Taur în opoziţie cu Soarele în Scorpion aduce un puternic influx de energie sexuală, precum şi posibile probleme cu banii.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 29 octombrie – 4 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Pentru Berbecii care urmează o formă de învăţământ, va fi o săptămână foarte aglomerată, cu multe cursuri, evaluări, proiecte de prezentat, eseuri de scris, examene de dat. Şi nici Berbecii care au terminat deja cu şcoala nu se vor putea menţine departe de activităţile intelectuale. Dimpotrivă, cu toţii vor trebui să îşi pună serios mintea la contribuţie.

 
Taur

Vă încercaţi norocul în afaceri. Nu trebuie să vă aşteptaţi la mari câştiguri încă de la început. Deocamdată acumulaţi mai degrabă experienţă, dar aceasta va fi folosită, pe viitor, şi pentru a face bani frumoşi.

COMANDA HOROSCOPUL TAU PERSONALIZAT PE 2013! 

Gemeni

Trebuie să aveţi răbdarea necesară pentru a vă ocupa inclusiv de sarcinile care nu sunt pe placul dumneavoastră, la serviciu. Şi, slavă Domnului, sunt destule de acest fel!

Week-end-ul va fi dedicat familiei, care începe să capete un loc tot mai important în viaţa dumneavoastră.

 
Rac

Relaţiile cu colegii de la serviciu se îmbunătăţesc în mod constant, astfel că treptat principalul punct de interes al zilei încep să îl reprezinte mai degrabă discuţiile cu aceştia decât munca propriu-zisă.

În ultimele zile ale săptămânii, vă puteţi aştepta atât la câştiguri, cât şi la cheltuieli spectaculoase. Vi se plimbă mulţi bani prin mâini, fără să rămână prea mult acolo.

 
Leu

Faptul că vă deschideţi total în faţa persoanei iubite sporeşte încrederea acesteia în dumneavoastră şi are un rol important în consolidarea relaţiei pe care o aveţi.

În week-end, veţi fi uşor iritabil şi, din această cauză, există riscul de a intra în conflict cu o persoană cu care altminteri vă înţelegeţi excelent.

 
Fecioară

Faceţi o investiţie care ajută la schimbarea în bine a modului în care arată propriul cămin. Întreaga familie se va bucura de schimbare.

Week-end-ul este cum nu se poate mai potrivit pentru câteva clipe romantice petrecute în doi.

 
Balanţă

Viaţa dumneavoastră amoroasă se îmbunătăţeşte, datorită faptului că prindeţi curaj şi începeţi să faceţi declaraţii de dragoste.

La serviciu, deveniţi treptat un angajat extrem de ordonat, care îşi îndeplineşte toate îndatoririle cu maximă responsabilitate.

 
Scorpion

Intraţi în competiţie cu diferite persoane, iar dorinţa de a le depăşi vă face să daţi tot ce aveţi mai bun. Această competiţie se dovedeşte cea mai bună sursă de motivare. Practic nu vă mobilizaţi la capacitate maximă decât atunci când simţiţi că sunteţi în război. Aşa sunteţi construit şi e greu să schimbaţi lucrurile.

Săgetător

Sunteţi dornic să cunoaşteţi lucruri noi, iar acest lucru se poate realiza cel mai bine mergând în locuri noi şi cunoscând persoane pe care nu le-aţi mai întâlnit până acum. Aşadar, sunt mari şanse să pregătiţi o ieşire, măcar pentru week-end. Sau chiar mai devreme, dacă vă vor permite celelalte obligaţii.

Capricorn

Sunteţi într-o formă fizică excelentă. Este o săptămână tocmai bună pentru a face sport sau chiar pentru a vă ajuta prietenii la o muncă fizică. Pofta de mâncare va creşte, iar somnul va fi foarte bun după o astfel de muncă. Şi, într-un corp sănătos, şi mintea se va simţi în formă.

 
Vărsător

Sunteţi aproape în permanenţă înconjurat de prieteni. Nu rămâneţi singur aproape deloc, pe parcursul acestei săptămâni, astfel că greu poate obţine cineva o întrevedere între patru ochi cu dumneavoastră.

 
Peşti

Participaţi la numeroase evenimente mondene, în această săptămână.

În week-end însă, situaţia se schimbă şi sunt câteva momente în care preferaţi să rămâneţi singur, pentru a vă gândi mai bine la ceea ce aveţi de făcut în continuare. În acest fel ştiţi că veţi putea să luaţi cea mai bună decizie.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Gemeni, Leu

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Taur, Scorpion

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop