loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8463 ori.
Horoscop saptamanal 3-9 iulie

Două planete își schimbă zodia, pe parcursul acestei săptămâni: miercuri, Venus intră în Gemeni, sporind plăcerea de a vorbi vrute și nevrute și amplificând, de asemenea, curiozitatea. Începând de joi, Mercur în Leu ne face mai generoși, dar și mai mândri, mai preocupați să ne etalăm calitățile. Cu Luna plină în Capricorn, sfârșitul de săptămână este și el încărcat de evenimente, care vizează în primul rând imaginea noastră publică.

Unii prieteni ai Berbecului sunt prea insistenți, prea indiscreți, devenind de-a dreptul sufocanți. Veți reuși să trasați niște limite, astfel încât să beneficiați de spațiu și timp pentru a vă vedea de propriile treburi. În week-end, vă veți afla într-un loc cu foarte mare aglomerație.

Taurul află informații esențiale, pe parcursul acestei săptămâni. Secrete îndelung timp ascunse ies acum la iveală, se lămuresc situații din trecut, își dă seama care sunt intențiile unor apropiați. În week-end, o călătorie e cea mai potrivită alegere. Valabil mai ales pentru călătoriile la distanță.

Gemenii au parte de multe surprize și de propuneri destul de ciudate, pe parcursul acestei săptămâni. Indiferent cum par lucrurile la prima vedere, ar trebui să le acorde ceva atenție, deoarece pot ascunde, de fapt, ceva foarte valoros. Week-end-ul aduce vești bune pe plan financiar.

Racul poartă discuții serioase cu mai mulți membri ai familiei, deoarece dorește să schimbe anumite aspecte pe acasă. Va reuși să îi convingă pe ceilalți că ideile sale merită transpuse în practică. Week-end-ul va fi dedicat, în mare parte, persoanei iubite.

Leul își dă seama că avea în permanenţă în faţa ochilor mijlocul de a rezolva o problemă care îl frământa, dar că nu i-a acordat niciodată atenţie. Mai bine mai târziu decât niciodată! În week-end, Leul se va răsfăța într-o ambianță luxoasă, așa cum îi place.

Fecioara este cumpătată, cu o tendinţă de a fi prea cumpătată sau, mai bine spus, de-a dreptul zgârcită. Prin urmare, nu trebuie să se mire dacă încep să se facă glume pe seama sa. În week-end, persoana iubită îi va dace o surpriză foarte plăcută. 

Balanța are în sfârşit ocazia să viziteze un loc spre care curiozitatea îl îndemna de mai mult timp, dar pe care, din diferite motive, a tot amânat să îl vadă. Acum, savurează din plin momentul. Week-end-ul va fi petrecut, în mare parte, alături de familie.

Deşi nu e sută la sută convins, Scorpionul este pe cale să demareze o afacere. În condiţiile actuale, reuşita sa ar însemna independenţa sa financiară. În week-end, va trebui să facă mai multe drumuri, care îl vor ajuta să rezolve diferite probleme.

Săgetătorul își dorește să petreacă mai mult timp acasă, alături de familia sa. Prin urmare, contramandează celelalte întâlniri, preferând compania rudelor apropiate. În week-end, se va trezi că mai are ceva de lucru, pentru care însă va fi bine plătit.

Capricornul și-a propus să ocupe o poziţie cât mai înaltă în cadrul unui colectiv şi pune la bătaie artileria grea: scoaterea în evidenţă a tuturor meritelor sale, dar şi critici dure la adresa oricărui potenţial rival. În week-end, va avea nevoie să petreacă mai multe ore singur.

Vărsătorul află mai multe adevăruri pe parcursul acestei săptămâno, dintre care unele destul de neplăcute. Dar e mai bine să deții informațiile corecte, decât să te păcălești singur. În week-end, prietenii îi vor fi aproape, la o distracție de zile mari.

Peștii petrec mai mult timp acasă în speranța de a fi liniștiți, dar lucrurile nu stau chiar aşa. De dimineaţă până seara, primesc tot felul de vizite, astfel că sunt departe de liniștea dorită. În week-end, va simți nevoia de mai multă libertate și va selecta cu mare grijă persoanele care să-i fie alături.

Luni, 3 iulie: Luna în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești – e important să ne dăm seama ce anume ne motivează, care sunt dorințele și scopurile pentru care acționăm.

Marți, 4 iulie: cuadratură între Mercur în Rac și Uranus din Berbec – există riscul să luăm decizii greșite acasă, decizii care pot afecta toți membrii familiei. Gândiți-vă de două ori și cereți și alte păreri, înainte de a acționa!

Miercuri, 5 iulie: Venus intră în Gemeni – plăcerea de a vorbi de află la apogeu, ne putem dezvolta cu mult succes abilitățile de comunicare. De asemenea, curiozitatea noastră e mult peste medie.

Joi, 6 iulie: Mercur intră în Leu – suntem creativi, ne comportăm cu maximă naturalețe. Ne paște, în același timp, pericolul mândriei.

Vineri, 7 iulie: sextil între Mercur din Leu și Venus din Gemeni – ne exprimăm sentimentele cu mai multă ușurință decât de obicei. O zi în care chiar și cei mai timizi dintre noi își iau inima în dinți și mărturisesc ceea ce simt.

Sâmbătă, 8 iulie: conjuncție Lună-Juno în Capricorn – zi favorabilă parteneriatelor, îndeosebi celor care au o miză profesională. În general, e nevoie de mai multă seriozitate în viața de cuplu.

Duminică, 9 iulie: Lună plină în Capricorn (opoziție între Soarele în Rac și Luna din Capricorn) – o zi încărcat pe plan social, în care e bine să ne preocupăm în primul rând de imaginea noastră publică.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop