loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8529 ori.
Horoscop saptamanal 9-15 martie: ne credem zmei, dar suntem luati la intrebari

În primele patru zile ale săptămânii, avem de a face cu un Marte deosebit de activ, care acționează la capacitate maximă și ne oferă energie din belșug, din poziția privilegiată în care se află în Berbec. Mai ales marți și miercuri, ne credem capabili să mutăm munții din loc, afișând o îndrăzneală caracteristică mai degrabă adolescenților teribili. Joi, e posibil să fim temperați de unele evenimente exterioare, care nu ies așa cum ne-am fi dorit.

horoscop saptamanal 9-15 martieVineri 13 vine cu o veste bună: Juno, asteroidul parteneriatelor și al căsătoriei, își reia mersul direct, în semnul Leului. Relațiile de cuplu sunt revigorate și partenerii dau dovadă, pe rând, de multă creativitate, fiecare venind cu idei noi și contribuind în egală măsură la starea de bine a relației.

Sâmbătă, în chiar ziua săptămânii pe care o guvernează, Saturn intră într-o retrogradare care va dura patru luni și jumătate, până la începutul lui august. Pregătirea și cunoștințele noastre vor fi puse la încercare. Chiar știm lucrurile pe care pretindem că le cunoaștem? Și, dacă da, ne folosim cunoașterea într-un mod potrivit? Iar dacă nu, oare nu e cazul să mai învățăm câte ceva? Fiecare dintre noi va trebui să răspundă la aceste întrebări și, în funcție de răspunsuri, vor apărea și lecțiile de viață necesare.

Luni, 9 martie: Luna în Balanță face un trigon cu Mercur în Vărsător – aspectul aduce mult bun simț în relațiile cu prietenii, colaboratorii și partenerii noștri. Este armonie, în colectivități și activitățile de grup.

Marți, 10 martie: Marte în Berbec face un trigon cu Jupiter în Leu – o zi potrivită pentru a acționa, pentru a forța lucrurile în direcția dorită.

Miercuri, 11 martie: conjuncție Marte-Uranus în Berbec – încă o zi în care au de câștigat cei capabili să își afirme voința și să lupte cu curaj pentru ceea ce doresc.

Joi, 12 martie: cuadratură între Marte în Berbec și Pluton în Capricorn – apar complicații, posibil din partea autorităților sau superiorilor.

Vineri, 13 martie: Mercur intră în semnul Peștilor – imaginația este întărită și ținem cont și de intuiția și chiar de vise, în modul de a gândi.

Vineri, 13 martie: după trei luni de retrogradare, Juno își reia mersul direct, în semnul Leului – cuplurile încep să își rezolve problemele, parteneriatele au de câștigat de pe urma acestei conjuncturi astrale.

Sâmbătă, 14 martie: Saturn intră în mers retrograd, în semnul Săgetătorului – până pe 1 august, această retrogradare readuce în actualitate probleme existente anul trecut. E un moment în care e bine să ne definitivăm pregătirea intelectuală și ă acordăm mai multă atenție spiritualității.

Duminică, 15 martie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – avem o mare atracție pentru secrete și pentru lucrurile interzise. Uneori e riscant, dar parcă tocmai asta face totul și mai palpitant.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop