loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13512 ori.
Horoscop 1-7 mai: scapam de Mercur retrograd

Cea mai bună veste a acestei săptămâni constă în faptul că Mercur își încheie retrogradarea din semnul Berbecului și își reia mersul direct. Gândim mai clar, comunicăm cu mai multă precizie, luăm decizii mai inspirate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Dacă își propune acest lucru, Berbecul poate să devină extrem de convingător. În lipsă de argumente, apelează la promisiuni sau, dimpotrivă, la amenințări, știind să arate când biciul, când zăhărelul. Și are parte de succes.

Taurul vorbește deschis atât despre ceea ce îi place, cât și despre ceea ce nu îi place. Mulți spun că apreciază sinceritatea, însă de fapt puțini sunt pregătiți să afle adevărul. Așa că Taurii se pot aștepta să apară și persoane care se supără pe ei.

Gemenii reușesc să câștige mai multă libertate, ca urmare a unei mai bune organizări a timpului și a unei mai bune utilizări a banilor. De asemenea, le va fi mai ușor decât de obicei să își facă prieteni noi.  

Racul are parte de tot mai mult succes, pe plan profesional. Obstacolele care au existat până acum încep să se dizolve, până dispar cu totul și sunt înlocuite de o susținere tot mai intens resimțită.

Leul beneficiază de o acuitate mentală considerabilă. Își amintește cu precizie inclusiv amănunte din trecutul îndepărtat, rezolvă probleme cu ușurință, dobândește capacități oratorice și se descurcă excelent când trebuie să vorbească în public.

Fecioara scapă de problemele financiare cu care s-a confruntat în ultima vreme. Încep să apară surse suplimentare de venit, unele dintre ele total neașteptate. De asemenea, deși nu e ziua lor, nativii pot primi unele cadouri.

Balanța reușește să ajungă la un acord cu persoana iubită, inclusiv când e vorba de subiecte care în ultimele săptămâni au creat probleme. Fiecare e mai deschis, mai atent la nevoile celuilalt, ceea ce contribuie la un nivel superior de armonie.

În această săptămână, Scorpionul este activ, muncind într-un ritm susţinut pentru a obţine ceea ce îşi doreşte. Totul e să păstreze acest ritm chiar și dacă rezultatele nu apar imediat. Și, în cele din urmă, acestea vor apărea.

Săgetătorul are parte de multe evenimente, pe plan amoros. În nici un caz nu va fi singur, însă e posibil să apară alte complicații: de exemplu, două persoane să se îndrăgostească de el în același timp și să nu știe pe cine să aleagă. De asemenea, în această săptămână relațiile cu copiii sunt favorizate.

Capricornul acordă tot mai multă atenție propriei familii și ajunge să cunoască foarte bine atuurile, dar și slăbiciunile și problemele fiecărei rude apropiate. Tocmai de aceea, le va oferi sfaturi foarte bune, dar și ajutor concret. La rândul său, va beneficia de sprijinul unor persoane cu mai multă experiență.

Vărsătorul e într-una pe drum, pe parcursul acestei săptămâni. Sunt drumuri de plăcere, făcute în locuri în care se simte excelent, alături de prieteni. Sunt însă și deplasări în interes de serviciu, mult mai solicitante.

Peștii se descurcă bine cu banii, luând deciziile potrivite de fiecare dată când trebuie să investească sau să cheltuiască o anumită sumă. De asemenea, au un as fin și o intuiție excelentă și atunci când vine vorba de alegerea partenerilor pe plan profesional.

Luni, 1 mai: Luna în Rac face o cuadratură cu Jupiter din Balanță – ne lipsesc prevederea și hotărârea. Luăm decizii fie prea repede, fie prea greu, ceea ce ne împiedică să ne dezvoltăm.

Marți, 2 mai: Luna în Leu face un sextil cu Marte din Gemeni – avem o rezistență sporită, capacitatea de efort ne permite să obținem performanțe mult peste normal.

Miercuri, 3 mai: Mercur își încheie retrogradarea și își reia mersul direct în Berbec – luăm decizii rapide (uneori, prea rapide). Avem de multe ori o atitudine de genul„mai întâi tragem, apoi punem întrebări“.

Joi, 4 mai: Soarele în Taur face un sextil cu Neptun din Pești – putem face progrese pe plan spiritual, ne putem rafina și dezvolta intuiția și imaginația.

Vineri, 5 mai: Luna în Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn – sunt posibile schimbări pe plan profesional. Transformările făcute azi vor avea efecte benefice, în timp.

Sâmbătă, 6 mai: Luna în Fecioară face o cuadratură cu Saturn din Săgetător – nu prea reușim să ne bucurăm de această zi liberă. Dimpotrivă, găsim în jurul nostru motive de dezamăgire sau piedici.

Duminică, 7 mai: conjuncție Lună-Jupiter în Balanță – depășim pasa mai proastă de ieri și ne recăpătăm optimismul. O zi în care ne regăsim și pofta de distracție.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop