loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2277 ori.
Horoscop 1 aprilie: Racul caută plăcerea

Horoscopul zilei de duminică, 1 aprilie, este influenţat de sextilul dintre Venus în Taur şi Luna în Rac, care aduce veselie şi ne orientează spre toate lucrurile care ne aduc plăcere.

Iată horoscopul zilei de 1 aprilie pentru fiecare zodie:

Berbec

Vă simţiţi cel mai bine acasă, astfel că astăzi chiar u are rost să umblaţi cine ştie pe unde. Confortul căminului propriu este preferabil, deocamdată, oricărei alte locaţii.

 
Taur

Situaţia din jur se schimbă cu o rapiditate mai mare decât sunteţi dumneavoastră obişnuit, aşa că un timp reacţiile dumneavoastră vor fi cu totul nepotrivite cu noile împrejurări.

Analiza astrala personalizata oferită de Club Mistic vă oferă amănunte despre profesie, sănătate, iubire, despre punctele tari şi slabe pe care le aveţi.

Gemeni

O persoană mai tânără decât dumneavoastră vă împărtăşeşte problemele sale sentimentale, în speranţa că vă veţi folosi experienţa de viaţă mai bogată pentru a o ajuta să le rezolve.

 
Rac

Astăzi, aveţi o singură preocupare: să vă simţiţi cât mai bine cu putinţă. Nu contează nici obligaţiile, nici promisiunile făcute sau eventualele probleme care se ivesc. Pentru ele, va fi suficient timp săptămâna viitoare.

 
Leu

Sunteţi nevoit să cheltuiţi o sumă însemnată de bani pentru a demonstra că nu aveţi probleme pe acest plan. Uneori,imaginea este mai importantă decât realitatea, iar acţiunile dumneavoastră de astăzi merg exact pe acest principiu.

 
Fecioara

Vi se reproşează că faceţi pe deşteptul şi, într-adevăr, dacă v-aţi asculta cu atenţie,şi dumneavoastră v-aţi da seama că uneori folosiţi un ton de superioritate, total nepotrivit.

 
Balanta

Partenerul dumneavoastră de viaţă este cuprins de compasiune la vederea unor persoane extrem de nevoiaşe şi nu se lasă până când nu le oferă ajutorul.

 
Scorpion

Cineva vă pune mai multe întrebări referitoare la probleme personale ale dumneavoastră. Bineînţeles, nu aveţi de gând să îi răspundeţi şi îi spuneţi că nu aer trebui să îl intereseze astfel de lucruri.

Sagetator

Un prieten care se confruntă cu dificultăţi financiare vine la dumneavoastră să vă ceară ajutorul, dar tot ceea ce obţine este un refuz politicos.

 
Capricorn

Aveţi grijă ca planurile pe care le-aţi făcut în ultimul timp să nu fie date peste cap din cauza unei probleme de sănătate minore, de genul unei gripe! Cel mai bine este să luaţi din timp toate măsurile de precauţie care se impun.

 
Varsator

Filosoful grec Diogene spunea că are ce să înveţe chiar şi de la un copil. Avea dreptate, iar astăzi, dacă vă veţi apleca cu atenţie asupra a ceea ce spun cei mici, veţi vedea cât de multe lecţii se ascund în gesturile lor simple şi naturale.

 
Pesti

Demonstraţi încă o dată că se poate conta pe cuvântul dumneavoastră atunci când i-aţi făcut o promisiune unui prieten. De multe ori, se întâmplă să sacrificaţi lucruri importante tocmai pentru a onora o astfel de promisiune.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop