loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2033 ori.
Horoscop 1 decembrie: Capricornul îşi schimbă preferinţele

Horoscopul zilei de joi, 1 decembrie, este influenţat de conjuncţia dintre Venus şi Pluton în Capricorn, care provoacă schimbări de profunzime în ceea ce priveşte lucrurile care ne plac, dar şi oamenii care ne plac.

Iată horoscopul zilei de 1 decembrie pentru fiecare zodie:

Berbec

Vă prinde foarte bine această zi liberă, un fel de anticipare a sărbătorilor de iarnă, care se apropie cu paşi repezi. De altfel, începeţi să faceţi încă de acum planuri, deocamdată foarte schimbătoare.

 
Taur

Câteva cuvinte nelalocul lor pot crea un conflict cu o persoană cu o poziţie socială înaltă. Cel mai bine ar fi să evitaţi acest lucru. Uneori, tăcerea chiar este de aur.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Metodele neconvenţionale şi nu tocmai etice prin care încercaţi să ajungeţi în vârful piramidei sociale provoacă dezaprobarea unor prieteni. Vă interesează doar să reuşiţi, nu să primiţi aplauze, aşa că nu le acordaţi prea multă atenţie.

 
Rac

Fără să faceţi vreun efort în acest sens, vă vine o idee legată de petrecerea sărbătorii de Crăciun, care va fi în totalitate pe placul persoanei iubite.

 
Leu

Astăzi aveţi o bună-dispoziţie de zile mari şi ajutaţi pe toată lumea să obţină ceea ce doreşte. Aveţi talentul deosebit de a-l face pe fiecare să creadă că îl sprijiniţi pentru că ţineţi la el şi nu pentru că aşa aveţi astăzi o toană.

 
Fecioara

Ziua liberă de astăzi poate fi folosită în modul cel mai inteligent pentru a recupera timpul pe care l-aţi petrecut departe de persoana iubită. flacăra pasiunii nu are nevoie decât de puţin oxigen pentru a se reaprinde cu intensitate.

 
Balanta

Apar anumite tentaţii cărora vă este greu să le faceţi faţă. De fapt, nici nu sunteţi foarte sigur că doriţi să rezistaţi acestor ispite, pentru că ele vă pot asigura exact ieşirea din banal de care aveţi nevoie.

 
Scorpion

Latura dumneavoastră ascunsă, întunecată, dominată de Pluton, iese astăzi la suprafaţă, spre uimirea celor care au fost păcăliţi de figura zâmbitoare şi de comportamentul dumneavoastră corect de până acum.

Sagetator

Profitaţi de ziua liberă pentru a acorda timp hobby-urilor dumneavoastră. Trecuse mult timp de când nu aţi mai ieşit din ritmul de lucru normal, aşa că acest liber în mijlocul săptămânii prinde cum nu se poate mai bine.

 
Capricorn

Sunteţi una din zodiile care se schimbă greu, dar astăzi e o zi deosebită, în care constataţi că unele lucruri pe care le apreciaţi mult în urmă cu ceva timp nu vă mai spun absolut nimic în acest moment.

 
Varsator

Aveţi tendinţa de a încerca să rămâneţi cât mai mult timp singur. Preferaţi să lucraţi fără sprijinul cuiva şi să rumegaţi de unul singur diferitele amintiri care se plimbă astăzi prin mintea dumneavoastră.

 
Pesti

Faceţi un gest caritabil menit să ajute o persoană pe care nu o cunoaşteţi prea bine. Speraţi să nu fie nevoia de o înşelătorie, aşa cum se întâmplă uneori.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop