loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1572 ori.
Horoscop 1 februarie: Varsatorul e foarte activ

 Horoscopul zilei de miercuri, 1 februarie 2012, este influenţat de conjuncţia Soare-Marte din Vărsător, care ne dă îndrăzneala necesară pentru ne susţine inclusiv cele mai originale idei.

Iată horoscopul zilei de 1 februarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Modul decis în care acţionează un prieten, atunci când vine vorba să îşi ceară drepturile, reprezintă un exemplu potrivit şi pentru dumneavoastră. Dacă veţi proceda cu la fel de multă hotărâre, veţi avea multe de câştigat.

 
Taur

Vă luaţi inima în dinţi şi mergeţi într-un loc pe care aveaţi de gând să îl vizitaţi de mai mult timp, însă nu vă simţeaţi pregătit cum se cuvine. Se va dovedi că nu exista nici un motiv real pentru a mai amâna această descindere.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Vă implicaţi foarte serios într-un proiect de grup şi vă aduceţi o contribuţie importantă la realizarea lui finală. toţi cei din jur îşi vor exprima admiraţia pentru realizările dumneavoastră.

 
Rac

Ascultaţi cu mult interes veştile despre situaţia complicată din familia unui vecin sau a unui prieten nu tocmai apropiat. Nu este vorba numai de curiozitate, ci şi de un sentiment de mulţumire care apare atunci când observaţi că problemele altora sunt mult mai complicate decât ale dumneavoastră.

 
Leu

Aţi devenit curios în legătură cu trecutul partenerului dumneavoastră de viaţă şi îi puneţi o mulţime de întrebări nu tocmai comode. Poate că încă nu este pregătit să se deschidă total în faţa dumneavoastră.

 
Fecioara

O persoană aflată într-o poziţie socială înaltă a făcut greşeala să vă jignească, simţindu-se protejată de funcţia pe care o ocupă. Vă pregătiţi să îi daţi o lecţie usturătoare şi să îi arătaţi că pe viitor ar face mai bine să gândească înainte de a spune ceva.

 
Balanta

Ambiţiile unuia dintre membrii familiei dumneavoastră vi se par exagerate, dar în acelaşi timp v-aţi dori foarte mult să se împlinească. Îl veţi ajuta cum puteţi dumneavoastră mai bine.

 
Scorpion

Curiozitatea vă împinge să faceţi un lucru nebunesc, pe care puţini ar îndrăzni să şi-l asume. Atunci când vreţi să aflaţi cu orice preţ ceva, nu mai ţineţi însă cont de convenţii sau de reguli.

 
Sagetator

Nu obişnuiţi să faceţi promisiuni aiurea, nici măcar în dragoste, plan pe care mai poate fi permisă câte o minciună nevinovată. Ce vă faceţi însă cu cei din jur, care uită astăzi ce au spus ieri?

Capricorn

Chiar dacă uneori această tactică pare să meargă, problemele sentimentale nu pot fi rezolvate cu ajutorul banilor. Clipele de răgaz obţinute astfel sunt mai degrabă armistiţii parţiale decât păci în adevăratul sens al cuvântului.

 
Varsator

Beneficiaţi de multă energie şi sunteţi gata să o folosiţi în stilul dumneavoastră caracteristic, creând multă vâlvă, atrăgând atenţia şi şocând persoanele mai slabe de înger.

 
Pesti

Un prieten vă cere în permanenţă sfatul, dar îi spuneţi că nu îl puteţi ajuta dacă nu cunoaşteţi suficiente amănunte despre situaţia în care se află. Prin urmare, începe să vă facă tot felul de mărturisiri.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop