loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1565 ori.
Horoscop 1 mai: nervozitate pentru Fecioara

Horoscopul zilei de marţi, 1 mai 2012, este influenţat de conjuncţia Lună-Marte din Fecioară, care aduce nervozitate şi grabă.

Iată horoscopul zilei de 1 mai pentru fiecare zodie:

Berbec

Puneţi ordine în acte, făcând o muncă de secretar sau de contabil. Aşa sunteţi sigur că pe viitor nu va mai trebui să căutaţi la infinit cel mai banal document de care aveţi nevoie.

 
Taur

Se anunţă romantism cât încape, pentru Săgetători! Inima bate din ce în ce mai tare, la unison cu a unei persoane de sex opus care tocmai v-a cucerit.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Începând de astăzi, acordaţi familiei mult mai mult timp decât până acum. Este momentul potrivit pentru a face câteva modificări majore de decor acasă, dar şi pentru a pregăti câteva ieşiri împreună cu familia.

 
Rac

O persoană pe care nu puteţi să o contraziceţi decide că a venit momentul câtorva schimbări importante şi viaţa dumneavoastră şi acţionează astfel încât să fie sigură că le va provoca în viitorul cât mai apropiat.

 
Leu

Primiţi un ajutor financiar important de la o persoană care nu avea nicio obligaţie faţă de dumneavoastră, ci pur şi simplu a considerat că veţi fi capabil să cheltuiţi aceşti bani mult mai bine decât ar fi făcut-o ea.

 
Fecioara

Sunteţi tensionat, iar energia în exces de care beneficiaţi trebuie eliminată prin diferite exerciţii fizice. Cel mai bine ar fi să mergeţi la sală sau să practicaţi un sport împreună cu prietenii, în aer liber.

 
Balanta

Vă retrageţi acasă, dar acolo nu vă mulţumiţi cu odihna şi cu relaxarea, ci munciţi din greu la un proiect secret. Puţini sunt cei care ştiu ce puneţi la cale.

 
Scorpion

Activităţile de grup sunt recomandate astăzi pentru Gemeni. Vă simţiţi bine atunci când sunteţi alături de mai mulţi prieteni, sau chiar într-o mulţime în care nu cunoaşteţi multă lume.

 

Sagetator

Daţi frâu liber la gură într-o situaţie în care ar trebui mai degrabă să vă abţineţi. Atenţie, pentru că sunt destule lucruri pe care le aveţi de pierdut dacă supăraţi pe cine nu trebuie

 
Capricorn

Apariţiile dumneavoastră în societate capătă o strălucire suplimentară, începând din această zi. Aveţi un farmec aparte, cu care îi cuceriţi pe toţi interlocutorii dumneavoastră.

 
Varsator

Primiţi o dovadă de iubire de la o persoană din familie. Sunteţi de-a dreptul impresionat, deoarece este vorba de un ajutor venit exact la momentul potrivit, fără ca dumneavoastră să fi spus măcar că aveţi nevoie de el.

 
Pesti

O vizită de curtoazie la o persoană importantă vă poate fi de folos pe viitor. Este o situaţie asemănătoare cu cea a finului care merge cu plocon la naş.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop