loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2384 ori.
Horoscop 10 decembrie: Scorpion răbdător

Horoscopul zilei de luni, 10 decembrie 2012, este influenţat de conjuncţia între Lună şi Saturn, în semnul Scorpionului. Este a treia lună în care Saturn tranzitează acest semn astral, iar Scorpionii învaţă tot mai bine lecţia sa, care constă în răbdare, seriozitate şi planuri pe termen lung.

Iată horoscopul zilei de luni, 10 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Cu o casă a opta dominată de conjuncţia între Lună şi Saturn, deveniţi tot mai atent la aspectele oculte, misterioase ale vieţii. Esoterismul – de obicei tărâm interzis pentru dumneavoastră – vă va trezi interesul pe parcursul acestei zile. Şi, dacă nu veţi merge la vreo ţigancă să vă ghicească cu ghiocul, cel puţin veţi citi cu mai multă atenţie decât în mod normal horoscopul.

 

Taur

Aţi făcut o adevărată obsesie pe plan amoros şi gândul nu vă stă la nimic altceva decât la persoana respectivă. Probabil Cupidon, zeul iubirii, v-a lovit cu una dintre cele mai nemiloase săgeţi din arcul său buclucaş.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Astăzi, daţi randament maxim la serviciu. Abordaţi fiecare problemă cu multă  seriozitate şi nu vă lăsaţi până nu îi daţi de cap. Singura problemă e că nu aveţi un ritm tocmai rapid.  

 

Rac

Veniţi cu o propunere interesantă pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, astfel încât multă lume se declară dispusă să accepte planurile dumneavoastră. Va fi, fără îndoială, o petrecere cu adevărat reuşită.

 

Leu

Vă stăpâniţi cu greu emoţiile, pe parcursul acestei zile. Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră nici măcar acasă, în familie, alături de cei dragi.

 

Fecioară

Un prieten apropiat vine cu o propunere surpriză, care vă scoate din monotonia care ameninţa să se instaleze în ultimul timp. Şi astfel, ziua devine una extrem de interesantă.

 

Balanţă

Încrederea pe care o aveţi într-o persoană apropiată se dovedeşte astăzi extrem de întemeiată. Primiţi ajutorul potrivit la momentul potrivit, fără măcar să fi fost nevoie să îl cereţi.

 

Scorpion

Luna aflată în conjuncţie cu Saturn, chiar în Scorpion, vă oferă linişte şi răbdare. Nu mai simţiţi nicio grabă, ci lăsaţi fiecare proiect şi fiecare acţiune să îşi urmeze cursul firesc. Într-adevăr, e o vreme potrivită pentru toate.

Săgetător

Recent, aţi descoperit un şiretlic, o şmecherie care vă uşurează foarte mult munca. Cei care nu ştiu despre ce este vorba sunt foarte miraţi de buna-dispoziţie de care daţi dovadă şi de rapiditatea cu care munciţi şi vă îndepliniţi sarcinile.

 

Capricorn

Le arătaţi tuturor o faţă zâmbitoare, astfel încât mulţi se întreabă ce ascundeţi de fapt, de păreţi atât de optimist. Sunt obişnuiţi să coaceţi planuri în secret şi să nu vă arătaţi entuziasmat aproape niciodată.

 

Vărsător

Ştiţi foarte bine să ţineţi un secret şi nimeni nu va reuşi să afle de la dumneavoastră ceea ce doriţi să rămână sub tăcere. Eventual, mai bine inventaţi pe loc o poveste spectaculoasă, decât să dezvăluiţi o taină care trebuie protejată.

 

Peşti

Aveţi un chef de plimbare care nu se potriveşte deloc cu vremea de afară. Eventual, va trebui să vă mulţumiţi cu plimbarea de acasă la serviciu şi înapoi, plus maxim un drum până la mall.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 10 decembrie: Taur, Rac

 

Zodii cu noroc in bani pe 10 decembrie: Berbec, Balanţă

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: Impuneţi-vă să fiţi răbdător, inclusiv (sau mai ales) cu persoanele care vă irită cel mai mult!

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop