loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5870 ori.
Horoscop 10 iunie: Pesti visatori

 Horoscopul zilei de duminică, 10 iunie 2012, este influenţat de conjuncţia între Lună şi Neptun, în semnul Peştilor, care întăreşte imaginaţia şi capacităţile intuitive. De multe ori pe parcursul acestei zile, vom avea tendinţa de a vise cu ochii deschişi.

Iată horoscopul zilei de 10 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Câteva momente de singurătate vă vor face bine, pe parcursul acestei zile.

Pe de altă parte, dacă aveţi o idee care vi se pare genială, nu e musai să o împărtăşiţi tuturor. Lăsaţi-o mai întâi să se coacă puţin! Poate mâine nu o să vi se mai pară la fel de inteligentă.

 

Taur

Este posibil să vă certaţi cu un prieten apropiat. Acesta nu numai că nu îşi onorează niciodată promisiunile, dar are şi pretenţia ca oricine altcineva să îl ajute cu absolut orice ocazie.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Nu aveţi deloc chef de lucru şi, colac peste pupăză, tocmai astăzi, în week-end, se găseşte câte ceva de făcut. Veţi acţiona, dar văietându-vă aproape în permanenţă.

 

Rac

Recent, aţi auzit o poveste despre cineva care a crezut în realizarea unui lucru imposibil şi, în final, a reuşit să îşi vadă visul cu ochii. Această poveste v-a marcat şi vă face să aveţi o altă atitudine faţă de dorinţele dumneavoastră cele mai profunde.

 

Leu

Cu ocazia unui tur pe care îl faceţi prin mai multe magazine, observaţi mai multe lucruri foarte frumoase, pe care v-ar plăcea foarte mult să le aveţi şi dumneavoastră. Deocamdată trebuie însă să acceptaţi faptul că nu vi le permiteţi şi să aşteptaţi vremuri mai bune.

 

Fecioara

Aţi fost mult prea optimist atunci când aţi evaluat capacitatea dumneavoastră de muncă şi, prin urmare, aţi ajuns în situaţia de a acumula foarte multe întârzieri. Unele dintre ele sunt scuzabile şi de înţeles, dar sunt şi amânări pentru care nu veţi putea găsi o explicaţie satisfăcătoare. Iar recuperarea acestora presupune inclusiv muncă în week-end.

 

Balanta

Discutaţi foarte aprins cu un vechi prieten, dar nu reuşiţi să ajungeţi la un consens. Problema în care amândoi investiţi atâta energie e una veche, cu care v-aţi mai confruntat şi altădată, fără să găsiţi o soluţie care s vă convină.

 

Scorpion

Unul dintre prietenii dumneavoastră încearcă să vă ofere câteva explicaţii în legătură cu o greşeală pe care a făcut-o în aceste zile. Nu aveţi chef să îl ascultaţi şi îi întoarceţi spatele.

Sagetator

Partenerul de viaţă vă reproşează faptul că nu îi acordaţi prea multă atenţie şi că de multe ori preferaţi să fiţi cu prietenii dumneavoastră, în locul unei ieşiri romantice în doi.

 

Capricorn

Una spuneţi şi alta faceţi, iar acest fapt nu este deloc pe placul celor din jur. Dacă nu veţi da dovadă de mai multă seriozitate, nimeni nu vă va mai considera un om de cuvânt şi toată lumea va începe să vă evite.

 

Varsator

Astăzi, nu evaluaţi tocmai corect situaţia dumneavoastră financiară. Tocmai de aceea, e bine să vă abţineţi de la luarea unor decizii importante, pe acest plan.

 

Pesti

Sunt frecvente momentele în care pierdeţi contactul cu realitatea şi aveţi impresia că imposibilul devine posibil. Ori minunile nu se întâmplă atât de frecvent pe cât v-ar plăcea dumneavoastră. De cele mai multe ori, trebuie provocate prin muncă susţinută, pe termen lung.

 

Zodii cu noroc în dragoste pe 10 iunie: Fecioara, Scorpion

Zodii cu noroc de bani pe 10 iunie: Leu, Varsator


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop