loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1456 ori.
Horoscop 10 mai: optimism temperat pentru Gemeni

Horoscopul zilei de joi, 10 mai 2012, este influenţat de trigonul dintre Venus în Gemeni şi Saturn în Balanţă, care ne ajută să evaluăm corect orice situaţie şi să profităm de şansele ivite.

Iată horoscopul zilei de 10 mai pentru fiecare zodie:

Berbec

Sunt bine aspectate întâlnirile la care participă multe persoane,din diferite sectoare ale vieţii dumneavoastră. De exemplu,puteţi strânge la aceeaşi masă câţiva prieteni,doi-trei colegi de serviciu, eventual şi câteva rude.

 

Taur

V-aţi propus să faceţi economii şi vă abţineţi de la cumpărarea unor obiecte scumpe. În schimb, reuşiţi să cheltuiţi la fel de mulţi bani pe o serie de mărunţişuri, multe dintre ele deloc necesare.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Aveţi un optimism moderat, astfel că ştiţi foarte bine când e cazul să forţaţi obţinerea unui avantaj şi când e mai bine să staţi cuminte, la cutie.

 

Rac

Această zi trebuie dedicată familiei. Dacă o rudă are nevoie de sprijinul dumneavoastră, nu ezitaţi să i-l oferiţi! Până la urmă, legăturile de sânge sunt printre cele mai puternice elemente care pot să unească două persoane.

 

Leu

Imaginaţia de care daţi dovadă în găsirea unor noi modalităţi de distracţie vă va asigura o vară foarte interesantă. Atât dumneavoastră,cât şi celor dragi.

 

Fecioara

Aveţi încredere în promisiunile financiare ale persoanelor din jurul dumneavoastră, deoarece aceste vor fi onorate în cel mai scurt timp!

 

Balanta

Dormiţi foarte bine şi mâncaţi cu poftă, semne al unei sănătăţi perfecte. Încercaţi să o întreţineţi cât mai mult timp, printr-un regim de viaţă corespunzător !

 

Scorpion

E cazul să începeţi să puneţi ceva bani deoparte. Chiar dacă sunteţi de părere că nu aveţi de unde,veţi vedea că faceţi în fiecare zi destule cheltuieli inutile, la care aţi putea renunţa.

 

Sagetator

Dacă veţi spune mai devreme decât ar trebui ce aveţi de gând să faceţi, veţi avea foarte mult de pierdut. Aşadar, abţineţi-vă de la dezvăluiri, indiferent de cine vă pune întrebări indiscrete!

 

Capricorn

Este o zi favorabilă întâlnirilor, reuniunilor mondene, parteneriatelor de orice fel. Veţi participa la diferite evenimente sociale şi veţi face o foarte bună impresie, datorită graţiei cu care vă comportaţi şi iscusinţei de a întreţine o conversaţie – calităţi de care Capricornul dă dovadă destul de rar.

 

Varsator

Sunteţi nerăbdător ca o persoană din familie să îşi îndeplinească promisiunea pe care v-a făcut-o. Nu este totuşi indicat să o grăbiţi, pentru că este posibil să facă o greşeală, dacă nu îşi va păstra ritmul său firesc de acţiune. Mai bine mai târziu, decât deloc.

 

Pesti

Este un moment propice negocierilor. Cea mai bună strategie este să programaţi o întâlnire aparent nevinovată, al cărei scop declarat să fie petrecerea împreună a unei zile relaxate, iar cu această ocazie să le prezentaţi persoanelor interesate planurile dumneavoastră de afaceri, într-un mod cât se poate de subtil.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop