loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1812 ori.
Horoscop 10 octombrie: multe idei bune pentru Scorpion

Horoscopul zilei de miercuri, 10 octombrie 2012, este influenţat de două aspecte astrale. Pe de o parte, sextilul între Soarele în Balanţă şi Luna în Leu înlesneşte comunicarea şi aduce veselie şi optimism în cupluri şi orice alte forme de parteneriat. Pe de altă parte, sextilul între Mercur în Scorpion şi Pluton în Capricorn ne sporeşte capacitatea de analiză a unor fenomene profunde şi ne determină să abordăm subiecte de conversaţie pe care de obicei le considerăm tabu.

Iată horoscopul zilei de miercuri, 10 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Simţiţi nevoia să în permanenţă alături pe cineva drag, astfel că veţi deveni de-a dreptul sufocant, cu toţi cei la care ţineţi. Din fericire, nu se vor supăra, ci reacţia lor va fi una pozitivă.

 

Taur

Sunteţi în plin elan, la locul de muncă, astfel că puteţi să treceţi peste orice piedică. Vă asumaţi sarcinile cele mai dificile şi le rezolvaţi fără să depuneţi vreun efort deosebit.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Este una din acele zile în care totul pare să vă meargă din plin, iar cerul senin nu este întunecat nici de cel mai mic norişor. Indiferent de vremea de afară.

 

Rac

Sunteţi foarte atent la ceea ce se întâmplă şi se spune în jurul dumneavoastră. Astfel, aflaţi multe lucruri şi, după ce veţi face anumite conexiuni, veţi afla răspunsul la multe întrebări care v-au tot frământat.

 

Leu

Aşa cum vă place, aveţi o mare influenţă asupra oricărei persoane din apropierea dumneavoastră. Vorbele vă sunt ascultate cu maximă atenţie, iar sfaturile urmate fără a fi puse de cineva la îndoială.

 

Fecioară

Vă bucuraţi de o zi plăcută la locul de muncă. Nu există stres, ci atmosfera este una plăcută, propice realizărilor de orice fel. De-ar sta lucrurile aşa cât mai des!

 

Balanţă

Sunteţi apreciat de toată lumea pentru toleranţa şi deschiderea de care daţi dovadă. Îl lăsaţi pe fiecare să se manifeste aşa cum îi place, având încredere că nimeni nu va depăşi limita bunului-simţ.

 

Scorpion

Aveţi multe idei şi încercaţi să le puneţi în aplicare pe toate. Procentul de reuşită nu va fi apropiat de 100%, dar chiar dacă numai jumătate vor da rezultatele scontate, tot veţi avea motive de sărbătoare.

Săgetător

Vă învârtiţi în cercuri înalte, unde, de altfel, vă descurcaţi excelent. Vorbiţi de la egal la egal cu persoane care ocupă o poziţie socială şi profesională mult superioară celei a dumneavoastră.

 

Capricorn

Aveţi o zi frumoasă, cu veşti bune pe mai multe planuri. Nu uitaţi să recompensaţi măcar cu un zâmbet şi cu o mulţumire persoanele care vă vor aduce aceste veşti!

 

Vărsător

Curg mulţi bani prin mâinile dumneavoastră, pe parcursul acestei zile. Câştigaţi bine, dar cel puţin la fel de bine vă pricepeţi şi când vine vorba de cheltuieli.

 

Peşti

Veşti bune pentru nativii Peşti care îşi caută de lucru: astăzi, şansa le surâde. Şi pentru Peştii cu un traseu profesional deja bine conturat, astăzi va fi o zi cu multe realizări.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 10 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 10 octombrie: Berbec, Gemeni, Rac, Fecioară, Balanţă, Săgetător, Peşti

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Vorbiţi despre un lucru pe care de obicei preferaţi să îl ţineţi sub tăcere. Liberaţi-vă de un secret ruşinos!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop