loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2138 ori.
Horoscop 11 august: voie bună pentru Gemeni

Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 august 2012, este influenţat de conjuncţia între Lună şi Jupiter, în Gemeni, care aduce bună-dispoziţia oarecum firească pentru un week-end de vară.

Iată horoscopul zilei de 11 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

Este o zi potrivită pentru o excursie la o atracţie turistică din apropiere, sau cel puţin pentru o ieşire în oraş, însoţită eventual şi de o plimbare romantică, sub clar de lună. Bineînţeles, nu de unul singur.

 
Taur

Deşi e zi liberă, vă prinde bine ca astăzi să munciţi, deoarece veţi da un randament de-a dreptul excepţional. Iar rezultatele pozitive se vor face simţite inclusiv pe plan financiar.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Jupiter vă aduce multă bună-dispoziţie şi voie-bună. Indiferent ce se întâmplă, nu numai că vă păstraţi calmul, dar întâmpinaţi totul cu zâmbetul pe buze şi cu mult optimism.

 
Rac

Când vă faceţi planuri de unul singur, totul pare foarte uşor de realizat. Lucrurile se schimbă radical în momentul în care proiectele dumneavoastră trebuiesc transpuse în practică.

 
Leu

Primiţi în permanenţă încurajări de la prietenii dumneavoastră, chiar şi în momentele în care nici măcar dumneavoastră nu sunteţi prea sigur de ceea ce vreţi să faceţi. Într-adevăr, în astfel de momente se cunosc prietenii adevăraţi.

 
Fecioară

Faceţi o impresie foarte bună, oriunde vă arătaţi. Imaginea dumneavoastră este excelentă pe parcursul acestei zile, când veţi primi laude chiar şi de la persoane care nu vă simpatizează prea mult.

 
Balanţă

Eforturile intelectuale dau roade excelente, pe parcursul acestei zile. Înţelegeţi foarte uşor chiar şi lucruri mai complicate şi puteţi rezolva inclusiv probleme care conţin unele dificultăţi.

 
Scorpion

Faima dumneavoastră de cuceritor se dovedeşte deplin întemeiată, pe parcursul acestei zile. Dacă vă propuneţi acest lucru, cu siguranţă veţi face victime printre persoanele de sex opus.

Săgetător

Partenerul dumneavoastră de viaţă se simte excelent şi, prin urmare, se poartă foarte bine şi cu dumneavoastră. Vă înţelegeţi de minune, indiferent de tema pe care o discutaţi.

 
Capricorn

Rezolvaţi foarte multe probleme acasă, fără să depuneţi neapărat mare efort. Pur şi simplu, vă propuneţi să acordaţi atenţie unor probleme, iar acestea par că se reglează de la sine.

 
 

E o zi potrivită pentru distracţie, în care nu are rost să vă ocupaţi de cine ştie ce probleme complicate. Pentru lucrurile serioase, vă rămâne suficient timp începând de luni.

 
Peşti

În familie, totul decurge excelent. Rudele se poartă foarte frumos cu dumneavoastră, iar acest sprijin se dovedeşte extrem de important, cel puţin pe plan moral.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 7 august: Săgetător, Vărsător

 
Zodii cu noroc in bani pe 7 august: Taur, Scorpion
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop