loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2363 ori.
Horoscop 11 decembrie: Mercur în Săgetător

Horoscopul zilei de marţi, 11 decembrie 2012, este influenţat de faptul că planeta Mercur îşi reîncepe tranzitul prin semnul Săgetătorului. Revenit aici pentru  doua oară în acest an, după o perioadă de retrogradare, Mercur în Săgetător ne conferă impulsivitate şi spirit de aventură. Acestea sunt prezente inclusiv la nivel de discurs, astfel că spunem multe lucruri de-a dreptul trăznite.

Iată horoscopul zilei de marţi, 11 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Este o zi potrivită pentru diferite deplasări. Acestea pot fi făcute atât în interes de serviciu, cât şi în interes personal, de exemplu pentru a face o parte consistentă din cumpărăturile de sărbători. De exemplu, ce ar fi să cumpăraţi bradul, împreună cu globurile şi beteala aferente, încă de acum?

 
Taur

Aveţi o mulţime de idei bune, legate de modul în care aţi putea câştiga mai mulţi bani. Totul e să le puneţi şi în aplicare. Altfel, totul nu e decât mult zgomot pentru nimic, cum ar fi spus Shakespeare.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Vă înţelegeţi foarte bine cu o persoană apropiată, atunci când vine vorba de a face programul pentru ultimele zile ale anului, îndeosebi pentru sărbătorile de Crăciun şi Revelion.

 
Rac

Trebuie să vă întâlniţi şi să petreceţi ceva timp alături de o persoană care nu e chiar pe placul dumneavoastră. Reacţiile pe care le aveţi atunci când încearcă să vă câştige simpatia sunt cel mult neutre, de multe ori limitându-se la un simplu mormăit.

 
Leu

Întâmpinaţi unele probleme la serviciu, dar reuşiţi să le rezolvaţi, datorită ajutorului pe care îl primiţi de la colegi. Rezultat al faptului că şi dumneavoastră i-aţi ajutat pe ei, în trecut.

 
Fecioara

În grupul dumneavoastră de prieteni apar unele persoane pe care nu le cunoaşteţi prea bine, ceea ce vă trezeşte din plin curiozitatea. Noii veniţi nu vor dovedi însă faptul că merită această atenţie.

 
Balanta

Este o zi în care veţi consuma multă energie intelectuală, astfel că e bine să fiţi atent la hrană şi odihnă, pentru a vă reveni rapid după efort. Pentru a ajunge la mintea sănătoasă, e nevoie mai întâi de un trup sănătos.

 
Scorpion

Trebuie să fiţi atent la modul în care vă utilizaţi charisma şi puterea de convingere. Uneori, sunteţi aproape de a-i manipula pe cei din jur, făcându-i să acţioneze doar în interesul dumneavoastră. Ceea ce nu e tocmai moral.

Săgetător

Planeta Mercur, revenită în semnul dumneavoastră natal, vă ajută să vă împărtăşiţi cu claritate atât gândurile, cât şi sentimentele. Prin urmare, sunt depăşite vechile neînţelegeri şi obstacole de comunicare.

 
Capricorn

Trebuie să duceţi la bun sfârşit o sarcină destul de plictisitoare, dar vă descurcaţi într-un mod rezonabil. De altfel, răbdarea s-a numărat întotdeauna printre calităţile dumneavoastră forte.

 
Vărsător

Deşi nu vă spetiţi muncind (ba chiar dimpotrivă, leneviţi în stil mare), vă pricepeţi să prezentaţi lucrurile altfel. Prin urmare, sunteţi lăudat ca şi cum aţi fi lucrat mai mult decât un erou socialist al muncii, de pe vremurile de tristă amintire.

 
Peşti

Vă simţiţi bine la serviciu şi chiar mirosiţi câteva modalităţi de a vă pune bine cu şefii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cadourile, de exemplu, pot fi mereu de folos, în acest scop, şi aveţi de gând să folosiţi această „armă“.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 11 decembrie: Gemeni, Leu

 

Zodii cu noroc in bani pe 11 decembrie: Taur, Scorpion

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Mărturisiţi ceva ce aveaţi pe suflet de mai mult timp! Vă veţi simţi mult mai uşurat.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop