loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2114 ori.
Horoscop 11 februarie: răbdare pentru Balanta

Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 februarie, este influenţat de trigonul dintre Soarele în Vărsător şi Luna în Balanţă, care aduce armonie, îndeosebi pe plan relaţional. Mintea noastră e liniştită, dispare zbuciumul specific aglomeraţiei din ultimele zile.

Iată horoscopul zilei de 11 februarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Vă relaxaţi alături de prietenii dumneavoastră şi de partenerul de viaţă. Vă simţiţi bine în mijlocul lor, deoarece toţi emană sentimente pozitive şi gânduri de bun augur.

 
Taur

Ar fi o idee bună să vă întâlniţi, într-un mediu relaxat, prietenos, cu persoane alături de care de obicei desfăşuraţi activităţi mai puţin plăcute. De exemplul, colegii de serviciu.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Gemeni

Nu înţelegeţi ce se ascunde în spatele comportamentului ciudat pe care partenerul dumneavoastră de viaţă îl are în ultimul timp. Nici nu încercaţi să ghiciţi despre ce este vorba, deoarece ştiţi foarte bine că urmează să vă spună, atunci când va considera de cuviinţă să facă acest lucru.

 
Rac

Trebui să suportaţi lamentările interminabile ale unei rude mai în vârstă, care vă spune toată ziua ce greu e la bătrâneţe şi vă enumeră într-una problemele de sănătate cu care se confruntă şi diferitele tratamente pe care le urmează.

 
Leu

Ieşiţi în oraş cu câţiva prieteni şi la masă se dezbat o serie de probleme de maxim interes pentru dumneavoastră, astfel că ascultaţi cu cea mai mare atenţie şi interveniţi în discuţii cu observaţii extrem de pertinente.

 
Fecioara

Trebuie să lămuriţi cât mai repede o problemă importantă legată de bani, dar în acest scop e nevoie ori să vă deplasaţi dumneavoastră, ori să convingeţi o anumită persoană să vă viziteze.

 
Balanta

Este o zi dedicată unor activităţi mai puţin serioase, al căror singur scop este relaxarea şi deconectarea de la stresul din ultimele zile. Chiar dacă mai există unele probleme de rezolvat, le lăsaţi pe mai târziu.

 
Scorpion

Aţi demarat o colaborare cu o persoană care nu se dovedeşte la fel de hotărâtă ca dumneavoastră, dar aveţi răbdarea necesară pentru a o lămuri că este vorba de ceva cu adevărat important, care merită toată atenţia.

 

Sagetator

Aveţi tendinţa să acordaţi o importanţă prea mare realizărilor pe care le au persoanele din familie şi să nu ţineţi cont de greşelile pe care le fac, cu toate că nici acestea nu sunt puţine. Trebuie să vă amintiţi că, uneori, şi o critică poate fi extrem de constructivă.

 
Capricorn

În viaţa domestică, cel mai bine este să ascultaţi de cei care se pricep mai bine decât dumneavoastră. Păstraţi-vă veleităţile de lider pentru relaţiile pe care le aveţi pe plan profesional!

 
Varsator

Sunteţi cu capul în nori şi uitaţi să vă îndepliniţi promisiunile. În aceste condiţii, nu trebuie să vă miraţi dacă la sfârşitul zilei vor apărea o mulţime de persoane dezamăgite de faptul că le-aţi lăsat cu ochii în soare.

 
Pesti

Persoana iubită vă protejează în permanenţă, iar uneori chiar îşi asumă anumite responsabilităţi în locul dumneavoastră. Sunteţi recunoscător pentru acest lucru şi încercaţi să vă revanşaţi cum vă pricepeţi mai bine.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop