loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2265 ori.
Horoscop 11 martie: zi liniştită

Horoscopul zilei de duminică, 11 martie, este influenţat de conjuncţia Lună-Saturn din Balanţă, care se petrece chiar dimineaţa. Sunt auspicii pentru o zi liniştită, fără tensiuni majore, aşa cum îi stă bine unei zile de week-end.

Iată horoscopul zilei de 11 martie pentru fiecare zodie:

Berbec

Sunteţi calm, iar asta se datorează, în bună măsură, partenerului de viaţă, care ştie cum să creeze atmosfera perfectă pentru a vă menţine relaxat şi zâmbitor.

 
Taur

Vă găsiţi în continuare liniştea şi echilibrul trebăluind pe acasă. Îi convingeţi şi pe alţi membri ai familiei să vi se alăture, astfel că aveţi şi ocazia să purtaţi o conversaţie plăcută.

Vrei o analiză astrală sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Persoana iubită aruncă o vorbă într-o doară, dar dumneavoastră o înregistraţi imediat şi începeţi să acţionaţi în conformitate cu ceea ce a spus. Un astfel de devotament nu poate decât să impresioneze în mod plăcut.

 
Rac

Înainte de a trage concluzii greşite despre persoanele apropiate, ascultaţi ce au acestea de spus! Este posibil să vă înşelaţi în totalitate în privinţa lor, atunci când judecăţile dumneavoastră se bazează pe lucruri auzite de la alţii.

 
Leu

Dacă cineva din anturajul dumneavoastră este exagerat de irascibil, poate fi un semn că începe să se plictisească de programul său zilnic şi că este nevoie de o schimbare. De exemplu, puteţi să îi propuneţi să ieşiţi împreună la o plimbare.

 
Fecioara

Nu trebuie să le reproşaţi în permanenţă apropiaţilor faptul că nu sunt în stare să economisească bani. Nu toată lumea este în stare să se disciplineze şi să îşi controleze anumite impulsuri, mai ales când dispune de mijloacele necesare pentru a le satisface pe loc.

 
Balanta

Aveţi multă răbdare şi, chiar dacă sunt persoane pe care ar fi normal să vă supăraţi, nu reacţionaţi în nici un fel la acţiunile lor nu tocmai elegante.

 
Scorpion

Lucraţi toată ziua pentru a obţine un lucru care acum ceva timp vi se părea imposibil. Fără să fi făcut nimic deosebit în acest sens, timpul a transformat ceea ce părea cu neputinţă în ceva deplin realizabil.

Sagetator

Nu trebuie să lăsaţi orice întâmplare fără importanţă să vă supere. Dacă veţi permite ca acest lucru să se întâmple în mod regulat, atunci nu veţi avea niciodată linişte.

 
Capricorn

Rescrieţi şi repovestiţi trecutul personal aşa cum vă convine mai mult, în funcţie de interesele dumneavoastră pe termen lung. Trebuie să aveţi grijă, pentru că, dacă doriţi să acţionaţi la fel pe termen lung, veţi avea nevoie de o memorie de-a dreptul fabuloasă.

 
Varsator

Trebuie să vă purtaţi cu mănuşi cu partenerul dumneavoastră de viaţă, pentru că este extrem de irascibil şi cu siguranţă nu vreţi să aveţi o dispută verbală cu el.

 
Pesti

Folosiţi într-un mod cât se poate de inteligent banii pe care i-aţi câştigat zilele acestea. Fiecare merge la locul său, pentru a astupa o nevoie urgentă sau pentru a răspunde unei necesităţi cu adevărat importante.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop