loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1871 ori.
Horoscop 11 noiembrie: Peste mai mult decat sensibil

Horoscopul zilei de duminică, 11 noiembrie 2012, este influenţat de încetarea retrogradării planetei Neptun, prin semnul Peştilor. Odată ce îşi reia mersul direct, Neptun ne redă speranţa şi credinţa şi ne ajută să refacem legăturile cu ceea ce este mai presus de noi.

Iată horoscopul zilei de duminică, 11 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Reluarea mersului direct al planetei Neptun în semnul Peştilor vă face mai rezervat, atunci când vine vorba de exprimarea propriilor dorinţe. Puţini sunt cei care vor putea afla ce vă doriţi cu adevărat. Faţă de majoritatea cunoscuţilor,  păstraţi mai degrabă o atitudine prudentă.

 
Taur

Planurile dumneavoastră includ mereu şi alte persoane, deoarece nu vă place să vă bucuraţi de unul singur, ci întotdeauna aveţi nevoie de companioni pentru a sărbători împreună succesele.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Deveniţi mai rezervat atunci când vine vorba de acceptarea invitaţiilor la evenimente mondene. Aţi avut suficiente ieşiri pentru ca acum să începeţi să vă doriţi şi altceva.

 
Rac

Din cauza problemelor pe care le aveţi pe alte planuri, uitaţi să îi arătaţi partenerului afecţiunea de care are nevoie. Atenţie să nu îl răniţi şi astfel să creaţi probleme şi pe acest plan!

 
Leu

Prudenţa începe să caracterizeze comportamentul dumneavoastră pe plan financiar. Vă abţineţi de la cheltuielile majore, chiar şi când e vorba de lucruri pe care vi le doriţi mult.

 
Fecioara

Sunteţi decis să duceţi la bun sfârşit propriile planuri, indiferent de atitudinea celor din jur. Dacă aceştia vă sprijină, cu atât mai bine pentru dumneavoastră. Dacă nu sunt de acord cu ceea ce faceţi, cu atât mai rău pentru ei!

 
Balanta

Nu beneficiaţi de vitalitatea obişnuită şi, din această cauză, nu daţi randament în niciuna din activităţile pe care le începeţi astăzi. Cel mai bine este să vă amintiţi că e week-end şi să nu vă preocupe altceva decât relaxarea.

 
Scorpion

Pe plan financiar, vorbiţi prea mult şi faceţi prea puţin. Planurile puse frumos pe hârtie şi discuţiile interminabile pe teme financiare nu vă vor aduce niciodată bani mai mulţi.

Sagetator

Prindeţi din ce în ce mai mult gustul serilor petrecute acasă, în familie, alături de cei dragi. Nici măcar nu contează ce faceţi, important e să fiţi împreună şi să vă simţiţi bine.

 
Capricorn

Unele din sfaturile pe care le primiţi astăzi vi se par de-a dreptul stupide. De fapt, nici nu înţelegeţi prea bine de ce le-aţi primit, din moment ce dumneavoastră nu aţi cerut părerea nimănui.

 
Varsator

Nu vă întindeţi la vorbă cu o persoană antipatică doar pentru că se află într-o dispoziţie mai bună decât de obicei! Lupul îşi poate schimba părul, dar năravul şi-l va păstra întotdeauna. Şi, în cele din urmă, va ajunge fie să spună o aberaţie, fie să vă jignească.

 
Peşti

Peştele cel sensibil şi visător devine de o sută de ori mai sensibil şi mai visător. Aşa că greu vor putea să se mai apropie de dumneavoastră cei din jur, preocupaţi de realităţile concrete, ale vieţii de zi cu zi.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 10 noiembrie: Fecioară, Scorpion

 

Zodii cu noroc in bani pe 10 noiembrie: Leu, Vărsător

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Faceţi o listă cu lucrurile pe care vi le doriţi cel mai mult! Nu e nevoie să i-o trimiteţi lui Moş Crăciun, ci să începeţi să lucraţi cu râvnă pentru a transpune în practică dorinţele respective.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop