loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1848 ori.
Horoscop 11 octombrie: Leu este foarte naiv

Horoscopul zilei de joi, 11 octombrie 2012, este influenţat de tranzitul Lunii prin semnul Leului. Luna în Leu ne face mândri, încrezători în forţele proprii, risipitori şi, în anumite împrejurări, copilăroşi.

Iată horoscopul zilei de luni, 11 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Sunteţi visător, departe de problemele concrete, ale vieţii de zi cu zi. Reveriile vă împiedică să vă faceţi treaba şi greu poate cineva să se bazeze pe dumneavoastră, astăzi.

 

Taur

Astăzi, îi sunteţi de mare ajutor unei rude mai în vârstă. Ca urmare a serviciului pe care i-l faceţi, veţi avea parte de recunoştinţa şi de laudele sale deplin meritate.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Munciţi doar atât cât să nu vă acuze nimeni că staţi degeaba, dar de fapt nu aveţi chef nici măcar să ridicaţi o pană. Din fericire, mâine veţi fi din nou în formă, recuperând şi din activităţile lăsate deoparte astăzi.

 

Rac

Vă gândiţi intens la bani, dar nu aţi ajuns la nivelul la care să îi puteţi crea doar prin forţa gândirii. Aşa că e nevoie să vă apucaţi să transpuneţi în practică planurile teoretice.

 

Leu

Daţi dovadă de o naivitate de-a dreptul fermecătoare, specifică mai degrabă unui copil de şcoală primară. Pe lângă faptul că vă conferă un farmec aparte, e posibil să vă şi coste. Nu e o lume în care naivitatea să fie considerată o calitate.

 

Fecioară

Deşi astăzi petreceţi destul în singurătate, sunteţi în permanenţă cu gândul la persoanele dragi. De altfel, chiar şi preocupările pe care le aveţi sunt destinate, în fond, tot să le aducă lor o viaţă mai bună. Şi dumneavoastră de asemenea, bineînţeles.

 

Balanţă

Vă întrebaţi cine ar putea să vă ajute mai bine în rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi în aceste zile. Aţi descoperit că nu vă veţi putea descurca de unul singur, dar nici nu vă împăcaţi uşor cu ideea de a apela la altcineva.

 

Scorpion

Anulaţi întâlnirile cu câţiva prieteni, cărora le spuneţi că sunteţi extrem de ocupat. De fapt, nu aveţi nimic serios de făcut, însă preferaţi să petreceţi mai mult timp singur.

Săgetător

Începeţi ziua cu speranţe de rezolvare a unor probleme presante, dar nu reuşiţi decât să vă umpleţi de nervi. Iar mâine va trebui să o luaţi de la capăt, în speranţa că veţi avea mai multă şansă.

 

Capricorn

Această zi aduce sfârşitul unor probleme care apăruseră pe plan financiar. Sau, dacă nu rezolvarea lor definitivă, cel puţin o linişte temporară, la adăpostul căreia vă veţi putea relaxa, pentru un timp.

 

Vărsător

Astăzi sunteţi prea rapid pentru partenerul dumneavoastră de viaţă, căruia îi vine greu să menţină ritmul impus de dumneavoastră. În aceste condiţii, va încerca să vă tempereze puţin.

 

Pesti

Activităţile de la serviciu se întind şi dincolo de programul de lucru, tinzând să vă cotropească inclusiv orele serii. Munca suplimentară este aproape obligatorie, astăzi.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 11 octombrie: Berbec, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 11 octombrie: Rac, Capricorn

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Jucaţi-vă! Cel mai bine, alegeţi unul din jocurile care vă plăceau când eraţi copil!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop