loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1619 ori.
Horoscop 11 septembrie: Fecioara spune adevaruri dure

Horoscopul zilei de marţi, 11 septembrie 2012, este influenţat de sextilul între Luna în Rac şi Mercur şi Fecioară. Comunicarea este bine aspectată, astfel că avem de a face cu o zi potrivită pentru discuţii, şedinţe, mărturisiri.

Iată horoscopul zilei de 11 septembrie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Vă implicaţi foarte serios în orice activitate începeţi astăzi. Sunteţi meticulos şi, datorită acestui fapt, din mâna dumneavoastră ies numai lucruri foarte bine făcute. Astfel, câştigaţi şi respectul celor din jur.

 
Taur

Este una din acele zile în care sunteţi mult prea influenţabil. În loc să îi ascultaţi pe toţi cei care îşi dau cu părerea fără să le-o fi cerut cineva, ar fi mai bine să vă vedeţi de drumul propriu, netulburat.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Astăzi vă simţiţi bine la serviciu, pentru că beneficiaţi de susţinerea şi aprecierea şefilor. Unii colegi devin invidioşi şi încep să vă bârfească, dar ştiţi deja vorba. câinii latră, caravana trece. Sau, dacă preferaţi aşa, câinii latră, ursul merge.

 
Rac

Un prieten vă câştigă încrederea şi îi spuneţi multe lucruri pe care de obicei le ţineţi ascunse. Procedaţi corect, deoarece va folosi aceste informaţii exclusiv în interesul dumneavoastră.

 
Leu

Dacă aveţi ceva bani puşi deoparte, astăzi le veţi găsi cea mai potrivită întrebuinţare. Până la urmă, nu i-aţi strâns ca să îi ţineţi la infinit, ci ca să îi cheltuiţi la un moment dat. Iar acest moment pare că a sosit.

 
Fecioara

Deveniţi portavocea grupului dumneavoastră de prieteni şi rostiţi câteva adevăruri mai greu de suportat pentru cei sensibili. Curajul dumneavoastră va fi apreciat de multă lume.

 
Balanta

Este posibil să vă îndrăgostiţi brusc de cineva care vă este alături de mai mult timp, dar la care până acum v-aţi uitat ca la un simplu prieten.

 
Scorpion

Astăzi, datorită în special charismei dumneavoastră, toată lumea vă ascultă şi încearcă să vă imite, conştient sau inconştient. Cu această ocazie, redescoperiţi cât de bine vă prinde rolul de lider.

Nu prea aveţi chef de muncă şi, pentru a o evita, adoptaţi o tactică foarte inteligentă: mergeţi alături de un coleg care oricum se descurcă foarte bine şi staţi pe lângă el, dând impresia că îl ajutaţi.

 
Capricorn

Sunteţi împrăştiat rău, astfel încât cei din jur nu pot pune nicio bază pe dumneavoastră. Aveţi chef de bancuri, de joacă, de ieşiri în oraş, de orice altceva decât de muncă sau de discuţii pe teme serioase. Aşadar, astăzi aveţi un comportament total atipic pentru zodia dumneavoastră.

 
Varsator

Prezentaţi într-o lumină nouă, originală, lucruri despre care se vorbeşte în permanenţă. Astfel, reuşiţi să atrageţi atenţia asupra persoanei dumneavoastră.

 
Pesti

Această seară este potrivită pentru câteva clipe romantice petrecute în doi. Vă mai amintiţi cum vă comportaţi în primele zile ale relaţiei dumneavoastră de cuplu? Dacă veţi reuşi să reînviaţi atmosfera de atunci, veţi retrăi momente cu adevărat plăcute.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 11 septembrie: Taur, Capricorn, Peşti

 
Zodii cu noroc in bani pe 11 septembrie: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop