loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1948 ori.
Horoscop 12 aprilie: un Capricorn capricios

Horoscopul zilei de joi, 12 aprilie, este influenţat de conjuncţia Lună-Pluton, din Capricorn, care ne face capricioşi şi ne determină să ne gândim la răzbunări viitoare, pe termen lung.

Iată horoscopul zilei de 12 aprilie pentru fiecare zodie:

Berbec

Aceeaşi sensibilitate care vă împiedică să vă simţiţi foarte bine în public susţine orice iniţiativă romantică. Puteţi să demonstraţi cu succes că şi berbecul cel impulsiv poate să dea dovadă de sensibilitate.

 

Taur

Această zi destul de complicată stă sub semnul necesităţii schimbării. A venit momentul să aduceţi mai multe noutăţi în viaţa dumneavoastră.

  Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Veţi fi liber în zilele următoare şi veţi reuşi să vă consumaţi energia într-un mod extrem de util. În cazul în care alegeţi să nu faceţi nimic, nu vă veţi simţi prea bine, din cauză că nu veţi putea să staţi locului.

 

Rac

Deşi se apropie o zi de sărbătoare, acasă este o agitaţie chiar mai mare decât în unele zile lucrătoare. Toată lumea se vânzoleşte încoace şi încolo, fiecare spune că este extrem de preocupat şi se comportă de parcă ceilalţi i-ar sta în cale.

 

Leu

Aveţi noroc. Fie găsiţi un obiect pe care îl credeaţi pierdut pentru totdeauna, fie primiţi cadou un lucru scump, pentru care aveţi de gând să strângeţi bani mai mult timp.

 

Fecioară

Buna-înţelegere cu superiorii dumneavoastră vă va scuti de multe discuţii nedorite. La adăpostul acestei linişti, veţi da un randament foarte bun.

 

Balanţă

Aveţi mare chef de zbenguială şi de distracţie şi încercaţi să îi faceţi şi pe alţii să vi se alăture. Cu mult succes, de altfel.

 

Scorpion

Puţină lume din jur are acces la viaţa dumneavoastră interioară foarte bogată, deoarece sunteţi mult mai introspectiv decât de obicei.

Săgetător

Această zi va fi dedicată, în cea mai mare parte, familiei. E vorba inclusiv de rudele pe care nu le vedeţi decât de câteva ori pe an, cu ocazia câte unui eveniment mai important.

 

Capricorn

Sunteţi plin de energie şi, din această cauză, cel mai recomandabil ar fă să munciţi câte ceva pe acasă sau chiar să îndepliniţi încă de pe acum câteva din sarcinile pe care le aveţi la serviciu săptămâna viitoare.

 

Vărsător

Această zi nu va aduce atât odihnă – cum speraţi –, cât mai degrabă o schimbare a muncii pe care o aveţi de îndeplinit. Teoretic însă, orice variaţie poate fi considerată o formă de odhină.

 

Peşti

Sunteţi mult prea influenţabil şi vă lăsaţi prea uşor impresionat de cei din jur. Prin urmare, prea multă lume profită cum doreşte de naivitatea dumneavoastră.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop