loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1559 ori.
Horoscop 12 decembrie: provocari multiple pentru Sagetator

Horoscopul zilei de miercuri, 12 decembrie 2012, este influenţat de opoziţia între Luna în Săgetător şi Jupiter în Gemeni. Astrele ne aduc multă treabă, ne obligă să facem mai multe drumuri, să ne implicăm în tot felul de proiecte, fără legătură unele cu altele, astfel că ne va fi greu să păstrăm o direcţie precisă.

Iată horoscopul zilei de miercuri, 12 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Vă vine să lăsaţi baltă lucrul şi toate obligaţiile şi să dedicaţi întreaga zi distracţiei. Cum nu se poate chiar aşa, vă descurcaţi cum puteţi şi ciupiţi de unde puteţi câte o clipă liberă.

 

Taur

Astăzi, există riscul să suferiţi o pierdere, pe plan financiar. Prin urmare, chiar dacă vi s-ar părea că sunteţi pe cale să faceţi cea mai bună afacere de pe lume, tot mai bine ar fi să nu vă grăbiţi – mai ales dacă e vorba de sume importante.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Cineva se supără pe dumneavoastră deoarece îi impuneţi să facă un lucru care nu îi stă deloc în caracter. Însă tocmai asta urmăriţi: să îl scoateţi din ritmul său obişnuit, atât de plictisitor şi totodată atât de enervant.

 

Rac

Aveţi mult de lucru astăzi. De fapt, probabil că este una din cele mai aglomerate zile ale lunii decembrie, la serviciu. Şi, chiar dacă nu aveţi mare chef de muncă, nu aveţi ce face şi trebuie să luaţi taurul de coarne.

 

Leu

Nu acceptaţi să vi se impună ceva, chiar dacă persoana care încearcă acest lucru e una pe care o respectaţi. Respectul nu a însemnat şi nu va însemna niciodată supunere, pentru dumneavoastră.

 

Fecioară

E nevoie de o mai bună organizare şi de mai multă ordine, atât acasă, cât şi la locul de muncă. Astrele insistă în acest sens, iar o Fecioară nu poate să nu răspundă pozitiv unor influenţe care se potrivesc perfect cu dragostea sa pentru ordine.

 

Balanţă

După modelul unui prieten care a fost întotdeauna mai nonconformist, prindeţi şi dumneavoastră curaj şi spuneţi în mod deschis ceea ce gândiţi. Astfel, vă asumaţi nişte riscuri, dar interior vă veţi simţi minunat!

 

Scorpion

Tranzacţiile financiare ar trebui lăsate deoparte astăzi. Altfel, există riscul să vă lansaţi în mai multe cheltuieli inutile sau să plătiţi pe un singur obiect sume mult mai mari decât valoarea reală a acestuia.

 

Săgetător

Persoana iubită vă pune serios la treabă, pe parcursul acestei zile. Dar nici şefii nu v slăbesc deloc şi, în plus, parcă şi prietenii vin cu tot felul de propuneri şi de idei. De aici rezultă o aglomeraţie de toată frumuseţea şi un risc sporit să vă enervaţi pe toţi cei care vă trag ba hăis, ba cea.

 

Capricorn

Nu acordaţi deloc atenţie la ceea ce se întâmplă în jur, ci preferaţi să rămâneţi în turnul dumneavoastră de fildeş. Chiar şi când ieşiţi în lume, aveţi o atitudine extrem de rezervată.

 

Vărsător

Persoana iubită reuşeşte, încă o dată, să vă ia prin surprindere. Însă asta nu vă deranjează. De fapt, preferaţi o relaţie mai neconvenţională unei banalităţi perpetue, pe care o vedeţi la multe alte cupluri.

 

Peşti

Aveţi prea puţină încredere în propriile şanse, indiferent de domeniul despre care este vorba. Această atitudine melancolică poate fi explicată de vremea de afară, dar ar trebui să vă reveniţi rapid. În fond, vremea e la fel pentru toţi, dar nu toţi se simt afectaţi pe plan emoţional.

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Faceţi lucrurile pe rând şi aveţi puterea să spuneţi „nu“ unor proiecte care nu vă interesează în mod direct!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop