loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2527 ori.
Horoscop 12 ianuarie: Varsatorul câştigă respectul tuturor

Horoscopul zilei de joi, 12 ianuarie, este influenţat de trigonul dintre Neptun în Vărsător şi Saturn în Balanţă. Seriozitatea şi organizarea tipic saturniene se combină armonios cu intuiţia şi idealurile neptuniene.
Iată horoscopul zilei de 12 ianuarie pentru fiecare zodie:


Berbec
Atât dumneavoastră, cât şi partenerul de viaţă vă bucuraţi de respectul tuturor cunoscuţilor. Aveţi multe dovezi în acest sens şi sunteţi mulţumit că lucrurile stau aşa.

Taur
Vă afirmaţi la serviciu, spre mulţumirea şefilor – interesaţi să aibă un angajat care dă randament – şi spre nemulţumirea colegilor, care ar dori ca mai degrabă ei să fie cei remarcaţi.
Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Gemeni
În ciuda tuturor sfaturilor care merg în direcţia opusă a ceea ce credeţi dumneavoastră, sunteţi decis să respectaţi decizia pe care aţi luat-o pe plan profesional.

Rac
O rudă se confruntă cu probleme la serviciu şi vă cere dumneavoastră sfatul. Cum, pe lângă legătura de rudenie, trebuie să ţineţi cont şi de o datorie morală pe care o aveţi faţă de ea, îi oferiţi ajutorul cerut.

Leu
Îi spuneţi partenerului de viaţă foarte clar cu ce doriţi să vă ajute în perioada următoare şi chiar ce trebuie să facă pentru a nu întâmpina dificultăţi. Astfel, nu va avea nici un motiv să vă refuze.

Fecioara
V-aţi decis să lucraţi într-un anumit fel şi procedaţi exact aşa, cu o încăpăţânare care până la urmă se va dovedi foarte inspirată şi va aduce cele mai bune rezultate.

Balanta
O întâmplare fericită face să petreceţi mai mult timp alături de un vecin cu care până acum nu aţi stat niciodată de vorbă. Descoperiţi că este o persoană extrem de interesantă, cu care aveţi multe în comun.

Scorpion
Sunteţi extrem de rezervat în tot ceea ce spuneţi, iar astăzi acest lucru vă va fi de mare ajutor. Veţi observa că persoanele care s-au aventurat să spună lucruri în legătură cu care nu erau sigure au de suferit.


Sagetator
Faceţi o deplasare extrem de fructuoasă pentru dumneavoastră, deoarece se lasă cu intrări consistente de bani. Dacă fiecare drum v-ar aduce astfel de încasări, atunci v-ar face mare plăcere să staţi toată ziua pe drumuri. Tot se spune despre Săgetător că e drumeţul zodiacului.

Capricorn
Sunteţi chemat undeva pentru a primi bani. Deşi nu aveaţi un astfel de drum în plan, vă faceţi imediat timp, dat fiind că există această motivaţie.

Varsator
Câştigaţi respectul tuturor persoanelor din jur, atât datorită inteligenţei de care daţi dovadă, cât mai ales datorită seriozităţii neobişnuite cu care vă comportaţi astăzi.

Pesti
Preparativele pentru o călătorie se apropie de final. Înainte de a pleca, trebuie să aveţi grijă nu numai la ceea ce veţi face acolo unde mergeţi, ci şi la ceea ce lăsaţi în urmă acasă.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop