loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1904 ori.
Horoscop 13 aprilie: Berbecul este nervos

Horoscopul zilei de vineri, 13 aprilie 2012, este influenţat de cuadratura dintre Soarele în Berbec şi Luna în Capricorn, care aduce nervi şi tensiune.

Iată horoscopul zilei de 13 aprilie pentru fiecare zodie:

Berbec

Dacă va trebui să munciţi sau să ieşiţi în public cu vreo însărcinare mai serioasă, se va ajunge la momente de tensiune maximă. În aceste condiţii, ar fi indicat să petreceţi cât mai mult timp acasă şi să dedicaţi întreaga zi relaxării.

 

Taur

Vă pregătiţi în mod amănunţit discursul pentru un eveniment la care veţi participa la începutul săptămânii viitoare. Vreţi să faceţi cea mai bună impresie cu putinţă.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Ascultaţi semnalele propriului dumneavoastră organism şi foarte bine faceţi, pentru că astfel veţi evita orice problemă de sănătate.

 

Rac

Puneţi o presiune prea mare pe cei care depind de dumneavoastră şi, din această cauză, e posibil ca aceştia să îşi manifeste nemulţumirea.

 

Leu

Surprindeţi pe cineva rugându-se sau închinându-se ori chiar sunteţi invitat să participaţi, cel puţin ca spectator, la un tip oarecare de ceremonie religioasă. Vă îndepărtaţi imediat, deoarece consideraţi astfel de manifestări mai degrabă superstiţii.

 

Fecioara

Ajungeţi în sfârşit într-un loc pe care doreaţi să îl vizitaţi de ceva mai mult. Într-adevăr, a meritat toată această aşteptare, deoarece totul vi se pare de-a dreptul minunat.

 

Balanta

Vă daţi seama că sfaturile pe care le-aţi primit acum ceva timp şi le-aţi urmat cu sfinţenie nu erau atât de inteligente pe cât păreau.

 

Scorpion

Cineva vă supără atât de rău, încât sunteţi pe punctul de a lua o decizie care îl va afecta nu numai pe el, ci şi pe alte persoane din jurul dumneavoastră.

Sagetator

Cineva nu îşi respectă promisiunea pe care a făcut-o şi, din această cauză, există riscul să întâmpinaţi probleme pe plan material.

 

Capricorn

Memoria excelentă a evenimentelor vă ajută să reproduceţi cu maximă exactitate o întâmplare care a avut loc în urmă cu mai bine de un an.

 

Varsator

Nu sunteţi de acord cu modul de gândire al unei persoane din familie dar, oricât aţi încerca dumneavoastră să îl schimbaţi, eforturile se vor dovedi zadarnice

 

Pesti

Aveţi o dispută verbală cu prietenii, din care bineînţeles că nu vă lăsaţi până când nu ieşiţi învingător. Argumentele dumneavoastră curg unul după altul, adresându-se atât minţii, cât şi intelectului interlocutorilor.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop