loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2527 ori.
Horoscop 13 iulie: Uranus retrograd în Berbec

Horoscopul zilei de vineri, 13 iulie 2012, este influenţat de începutul retrogradării lui Uranus, care aduce diferite evenimente neaşteptate şi ne face să acţionăm, de multe ori, în grabă.

Iată horoscopul zilei de 13 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Nu daţi curs tentaţiilor care apar de a face anumite excese, pentru că starea dumneavoastră de sănătate poate să aibă de suferit ! Calea de mijloc rămâne cea mai bună, indiferent de situaţie.

 
Taur

Trataţi cu circumspecţie orice propunere de afaceri care se anunţă mult prea avantajoasă ! Este posibil ca cineva să încerce să vă păcălească.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine?Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - ASTROLOGIE SI TAROT

 
Gemeni

Pot să apară neînţelegeri cu prietenii, legate de bani. Poate fi vorba de modul în care se împart cheltuielile atunci când mergeţi undeva împreună.

 
Rac

Diferite persoane care v-au ajutat în trecut vă cer astăzi tot felul de servicii, care presupun un efort mult mai mare decât cel pe care l-au făcut ele pentru dumneavoastră. Nu aveţi decât să vă plătiţi datoriile, ca un Rac serios, şi altădată să evitaţi să mai apelaţi la ele.

 
Leu

Astăzi, Leul se comportă destul de abrupt în societate. Emiteţi cu brutalitate mai multe păreri pe care cei din jur nu sunt pregătiţi nici măcar să le înţeleagă, deci cu atât mai puţin să le accepte.

 
Fecioara

Din glumă se poate ajunge la lucruri foarte serioase, mai ales când vine vorba de iubire. Astfel, Fecioara trebuie să fie foarte atentă la glumele pe care le face pe parcursul acestei zile.

 

Balanta

In sarcina dumneavoastră intră îngrijirea unor copii sau a altor persoane care nu se pot descurca singure. Deşi este o sarcină destul de dificilă, recunoştinţa lor vă face să vă simţiţi bine ajutându-i.

 
Scorpion

Nu aveţi răbdarea necesară pentru a pune în practică tot ceea ce ştiţi. din această cauză, sunt oameni care rămân cu impresia că, de fapt, nu aveţi nici un fel de cunoştinţe.

 
Sagetator

Deşi nu recunoaşteţi acest lucru, vă face mare plăcere când cineva vă poartă de grijă la fel ca unui bebeluş. Puţin mai lipseşte până veţi începe să toarceţi, la fel ca un pui de pisică mulţumit de laptele pe care l-a primit.

 
Capricorn

Indiferent cât de mult v-ar supăra o persoană din familie, nu astăzi e momentul potrivit pentru a purta o discuţie lămuritoare. Lăsaţi-o pe altădată, atunci când riscurile de izbucniri violente vor fi mai mici!

 

Vă comportaţi ca un adevărat lider. Îndată ce se formează un grup, aveţi grijă nu numai să ajungeţi în centrul atenţiei, dar reuşiţi foarte rapid şi să îi faceţi pe toţi cei din grup să vă urmeze şi să vă ajute în tot ce vă propuneţi şi le propuneţi.

 
Pesti

O persoană de sex feminin vă împărtăşeşte cele mai secrete gânduri ale sale şi astfel vă câştigă încrederea. Prin urmare, îi vorbiţi şi dumneavoastră despre proiectele secrete pe care le aveţi. S-ar putea ca ideea să nu fie una tocmai inspirată.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop