loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2059 ori.
Horoscop 13 mai: putere de convingere pentru Taur

Horoscopul zilei de duminică, 13 mai, este influenţat de trigonul dintre Mercur în Taur şi Marte în Fecioară. Acest aspect astral ne conferă putere de convingere şi hotărârea necesară pentru a ne impune propria părere şi viziune asupra lucrurilor.

Iată horoscopul zilei de 13 mai pentru fiecare zodie:

Berbec

Sunteţi fără chef şi nici măcar nu încercaţi să ascundeţi acest lucru. Dimpotrivă, încercaţi să vă arătaţi cât mai ursuz, cu speranţa că astfel veţi fi lăsat în pace.

 

Taur

Astăzi, aveţi capacitatea de a vă convinge interlocutorii, indiferent de ideile pe care le susţineţi. Rămâne de văzut cât de multe avantaje veţi şti să câştigaţi de pe urma acestei capacităţi.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Preocupările prietenilor nu vă trezesc absolut nicio emoţie. Dimpotrivă, discuţiile lor neîncetate despre subiecte care nu vă interesează deloc duc la o plictiseală de zile mari.

 

Rac

Prietenii vă îndeamnă să fiţi mai activ. Toată lumea e convinsă de calităţile dumneavoastră, cu o singură excepţie: dumneavoastră înşivă.

 

Leu

Banii vă ajută să faceţi fericită o persoană apropiată. Aceasta e mulţumită atât pentru ajutorul în sine pe care i l-aţi acordat, cât şi pentru că acest ajutor i-a dovedit ce simţiţi pentru ea.

 

Fecioara

Este o zi bună pentru a susţine un examen sau pentru a demonstra ce capacităţi intelectuale aveţi. Puteţi să vă implicaţi fără frică în discuţii serioase, deoarece veţi face faţă cu brio.

 

Balanta

Flerul dumneavoastră în materie de afaceri funcţionează astăzi la cote maxime. Mirosiţi foarte bine orice şansă de a face rost de bani şi încercaţi imediat să o şi concretizaţi.

 

Scorpion

Această zi este dedicată, în mare parte, prietenilor. Sunteţi foarte deschis şi cooperant şi mai mulţi cunoscuţi profită din plin de acest lucru, petrecând clipe plăcute alături de dumneavoastră.

 

Sagetator

Vă îndepliniţi sarcinile de serviciu cu maximă seriozitate. Prin urmare, nici chiar cel mai exigent dintre şefi nu va avea ce să vă reproşeze în această zi.

 

Capricorn

Acasă, cineva vă ia la întrebări şi, pentru că nu aveţi chef să daţi explicaţii, oferiţi câteva răspunsuri la întâmplare, care îl pun pe gânduri pe interlocutor.

 

Varsator

Un vis sau chiar o viziune avută cu ochii deschişi vă marchează, făcându-vă să meditaţi intens asupra forţelor ascunse din viaţa noastră, care se manifestă uneori cu mare putere, influenţându-ne viaţa în mod decisiv.

 

Pesti

Partenerul de viaţă are multe pretenţii de la dumneavoastră, dar nu puteţi spune despre vreuna dintre acestea că nu ar fi îndreptăţită. Dimpotrivă, ar putea chiar să mai adauge câteva cerinţe fără să aveţi vreun motiv real de protest.

 

 

Amănunte despre semnificaţia planetei Mercur in astrologie

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop