loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1791 ori.
Horoscop 13 octombrie: Fecioara cauta frumusetea

Horoscopul zilei de sâmbătă, 13 octombrie 2012, este influenţat de sextilul între Venus în Fecioară şi Mercur în Scorpion. Suntem politicoşi în conversaţie, dar în acelaşi timp analizăm cu mare atenţie spusele interlocutorului.

Iată horoscopul zilei de sâmbătă, 13 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Vă bucuraţi de o stare excelentă de sănătate. Şi cum – cel puţin în proverbele antice – un corp sănătos este o gazdă bună pentru o minte sănătoasă, veţi avea şi unele idei foarte interesante.

 

Taur

O scurtă deplasare în afara oraşului reprezintă o bună alegere pentru această zi. Aşadar, dacă vi se face o propunere în acest sens, nu cumva să o refuzaţi!

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Deşi este week-end, vă apucaţi de lucru cu mult entuziasm şi aveţi toată ziua o dispoziţie foarte bună, pe care o transmiteţi şi celor din jur. Munca alături de dumneavoastră e mai plăcută decât distracţia alături de alte persoane.

 

Rac

Unul dintre membrii familiei vă impresionează prin ataşamentul faţă de dumneavoastră. Se comportă aşa zi de zi, fără să facă prea mare caz de acest lucru, ceea ce merită cu atât mai mult aprecierile dumneavoastră.

 

Leu

Începeţi să daţi dovadă de tot mai multă inspiraţie pe plan financiar. Aproape că mergeţi la sigur cu orice speculaţie şi mirosiţi orice şansă de câştig.

 

Fecioara

Astăzi, nu vă interesează ca lucrurile din jur să fie folositoare, ci doriţi mai presus de orice să fie frumoase. Simţiţi nevoia de frumuseţe şi de armonie şi veţi face astfel încât să le aveţi în apropierea dumneavoastră.

 

Balanta

Astăzi, sunteţi destul de previzibil. Orice glumă pe care o faceţi e deja cunoscută, iar ideile pe care le credeţi originale au fost demult rostite de alţii. Cum plagiatul e la modă şi în guvern, poate că nu veţi fi totuşi atât de criticat.

 

Scorpion

Unul dintre prietenii dumneavoastră vă ajută într-o problemă a cărei rezolvare nu se anunţa tocmai uşoară. La rândul dumneavoastră, veţi şti să vă arătaţi recunoştinţa.

Sagetator

Mintea vă zboară undeva, departe, în locuri ceva mai plăcute. Tare v-ar mai plăcea să o însoţiţi şi dumneavoastră, într-o scurtă vacanţă de la tot şi toate.

 

Capricorn

În familie, se anunţă ceva agitaţie, din cauză că o persoană apropiată lansează tot felul de zvonuri pesimiste. Nu vă place deloc o astfel de atitudine pesimistă.

 

Varsator

Sunteţi cufundat în lectură sau în vizionarea unui film. Astfel de preocupări vă ajută să vă relaxaţi, aşa cum se cuvine pentru un început de week-end.

 

Pesti

Faceţi mai multe cheltuieli decât ar fi cazul, unele dintre ele total nejustificate. Uneori, nici dumneavoastră nu o să vă vină să credeţi pe ce prostii aţi dat banii.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 13 octombrie: Taur, Rac, Peşti 

 

Zodii cu noroc in bani pe 13 octombrie: Berbec, Leu, Balanţă, Vărsător

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: dacă sunteţi certat cu cineva, luaţi legătura cu persoana respectivă şi faceţi tot posibilul să vă împăcaţi!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop