loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1610 ori.
Horoscop 13 septembrie: Leu emotiv

Horoscopul zilei de joi, 13 septembrie 2012, este influenţat de tranzitul Lunii prin semnul Leului, care trezeşte în noi instinctul de lider şi ne determină să ne manifestăm cu putere personalitatea.

Iată horoscopul zilei de 13 septembrie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Aveţi pretenţia de a conduce, de a vă asuma rolul de şef, indiferent de împrejurări. Totuşi, atunci când vreţi să fiţi ascultat chiar şi atunci când e evident că nu ştiţi despre ce vorbiţi, riscaţi să vă faceţi de râs.

 

Taur

Îi sunteţi de mare ajutor unei rude mai în vârstă. Fie că e mama, un bunic sau o mătuşă mai apropiată, veţi avea parte de recunoştinţa şi de laudele sale deplin meritate.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Nu munciţi decât atât cât să nu vă acuze nimeni că staţi degeaba, dar de fapt nu aveţi chef nici măcar să ridicaţi o pană. Rămâne speranţa că mâine veţi fi din nou în formă, pentru că nu puteţi să păcăliţi aşa lumea toată săptămâna.

 

Rac

Mergeţi în vizită într-un loc pe care de altfel l-aţi tot văzut în ultimul timp. Acum, ca şi altă dată, vi se pare că acolo nu se schimbă niciodată nimic şi vă miraţi de modul în care rezistă la schimbare.

 

Leu

Chiar dacă astăzi nu vi se întâmplă mare lucru, trăiţi la maxim fiecare moment, existând mai multe împrejurări în care sunteţi mult mai agitat decât ar fi cazul de fapt.

 

Fecioară

Deşi astăzi petreceţi destul timp în singurătate, sunteţi în permanenţă cu gândul la cei dragi. De altfel, chiar şi preocupările pe care le aveţi sunt destinate să le aducă lor o viaţă mai bună.

 

Balanţă

Vă gândiţi cine ar putea să vă ajute mai bine în rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Aţi descoperit că nu vă veţi putea descurca de unul singur, dar acum vă vine foarte greu să vă daţi seama cui ar trebui să îi cereţi ajutorul.

 

Scorpion

Anulaţi câteva întâlniri cu prietenii, spunându-le că sunteţi extrem de ocupat. De fapt nu aveţi mai nimic de făcut, dar preferaţi să petreceţi mai mult timp singur şi urmaţi această predispoziţie.

Săgetător

Plecaţi la drum cu speranţe de rezolvare a unor probleme presante, dar nu reuşiţi decât să vă umpleţi de nervi şi să regretaţi timpul pierdut cu o deplasare care se dovedeşte total inutilă.

 

Capricorn

Această zi aduce sfârşitul problemelor cu care v-aţi confruntat în ultimele zile. Chiar dacă nu erau foarte importante, aţi trăit fiecare situaţie cu maximum de intensitate, iar acum reuşiţi să obţineţi liniştea interioară mult dorită.

 

Vărsător

Uneori, sunteţi prea rapid pentru partenerul dumneavoastră de viaţă, care nu are timp să înţeleagă ceea ce tocmai s-a întâmplat, că se vede aruncat într-o nouă etapă a desfăşurării evenimentelor. Astăzi, reuşiţi să îl luaţi constant prin surprindere, dar asta nu pare să îl deranjeze. Ba chiar dimpotrivă.

 

Peşti

Aţi ales să vă petreceţi timpul acasă, pentru a putea să vă relaxaţi, bucurându-vă de liniştea căminului propriu. Aceste planuri au fost însă date total peste cap, pentru că nici acasă nu aveţi parte de prea multă linişte.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 13 septembrie: Berbec, Vărsător

 
Zodii cu noroc in bani pe 13 septembrie: Rac, Capricorn
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop