loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2248 ori.
Horoscop 14 decembrie: Berbec cutezător

Horoscopul zilei de vineri, 14 decembrie 2012, este influenţat de reluarea mersului direct al lui Uranus prin semnul Berbecului. Încetarea retrogradării lui Uranus în Berbec, care a avut loc ieri, ne conferă nu numai mai multă libertate., dar şi mai multă înţelepciune în folosirea acesteia.

Iată horoscopul zilei de vineri, 14 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Reveniţi la unul din obiceiurile caracteristice semnului dumneavoastră astral: mai întâi trageţi, apoi puneţi întrebări. Nu aveţi răbdare să ascultaţi explicaţii sau justificări, ci acţionaţi în modul pe care îl consideraţi cel mai potrivit.

 

Taur

Vă e ruşine să mărturisiţi unele din ideile care vă trec prin minte. Nu ar trebui să aveţi acest sentiment de jenă, deoarece fiecare dintre noi are momentele sale de slăbiciune, pe care e normal să şi le asume, ulterior.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Astăzi, e o zi perfectă pentru întâlniri cu prietenii. Se pot revigora inclusiv relaţii care în ultimul timp se răciseră şi nu mergeau în nici un fel aşa cum vă doreaţi.

 

Rac

La serviciu, atmosfera devine una din ce în ce mai relaxată. Asta se datorează nu numai apropierii sărbătorilor de iarnă, ci şi faptului că v-aţi făcut datoria într-un mod extrem de corect.

 

Leu

Daţi un randament maxim, pe plan intelectual. În aceste condiţii, cel mai mult vor avea de câştigat acei Lei care susţin diferite examene, teste, examinări. De exemplu, elevii şi studenţii.

 

Fecioară

Aveţi un comportament ezitant, atunci când sunteţi pus în împrejurări în care nu ştiţi prea clar ce se cuvine să faceţi. Deoarece nu ştiţi ce să faceţi, nu e exclus să comiteţi unele greşeli.

 

Balanţă

Indiferent care ar fi dorinţele partenerului dumneavoastră de viaţă, e bine să încercaţi să le satisfaceţi. Când se va întoarce roata, v-ar plăcea ca şi el să procedeze la fel.

 

Scorpion

Vă puteţi adapta cu uşurinţă oricărei situaţii cu care vă confruntaţi astăzi, având chiar posibilitatea de a transforma un aparent dezavantaj într-un atu. Tocmai în astfel de împrejurări iese la lumină un caracter cu adevărat puternic.

Săgetător

Vă comportaţi asemenea unui copil, preocupat numai de joacă şi lipsit de orice responsabilitate. Totuşi, nu încercaţi să întindeţi coarda la infinit, pentru că la un moment dat riscaţi să se rupă!

 

Capricorn

O persoană apropiată vă enervează cumplit şi nu găsiţi nicio metodă să o faceţi să îşi schimbe comportamentul. Parcă şi-a propus să facă prostii cât mai mari şi mai numeroase.

 

Vărsător

Aveţi multe idei originale, iar azi căpătaţi curajul de la transpune în practică. Veţi culege numeroase aprecieri, datorită acestui adevărat spirit de iniţiativă.

 

Peşti

E greu să înţeleagă cineva modul în care alegeţi să vă cheltuiţi banii, dar de fapt asta vă priveşte doar pe dumneavoastră, personal. Comentariile celorlalţi nu merită nici măcar ascultate, cu atât mai puţin luate în consideraţie.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 14 decembrie: Balanţă, Săgetător

 

Zodii cu noroc in bani pe 14 decembrie: Fecioară, Peşti

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Începeţi ceva pe cont propriu, fără să cereţi nici părerea, nici ajutorul cuiva!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop