loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2020 ori.
Horoscop 14 ianuarie: Venus in Pesti aduce melancolie

 Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, este influenţat de începutul tranzitului lui Venus prin Peşti. Sensibilitatea noastră sporeşte, înţelegem mai bine nevoile emoţionale ale celor din jur, dar în acelaşi timp devenim şi mai melancolici.

Iată horoscopul zilei de 14 ianuarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Deveniţi ceva mai melancolic decât în mod normal, având nevoie inclusiv de retrageri periodice în singurătate, pentru a vă rumega în linişte propriile gânduri şi sentimente.

 
Taur

Vă simţiţi foarte aproape de prieteni, uneori având chiar elanul de a-i ajuta, chiar şi dacă aveţi ceva de pierdut sau dacă astfel neglijaţi unele din propriile dumneavoastră îndatoriri. Atenţie, pentru că nici măcar Biblia nu spune să ne iubim aproapele mai mult decât pe noi înşine, ci ca pe noi înşine!

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Petreceţi mai mult decât ar trebui şi, cuprins de euforie, începeţi să faceţi diferite declaraţii şi dezvăluiri în public. Dacă nu se va găsi cineva care să vă oprească la timp, mâine veţi fi foarte jenat atunci când veţi da ochii cu cei care au fost martori la această explozie de efuziuni sentimentale.

 
Rac

Preferaţi să vă întâlniţi cu un prieten acasă la dumneavoastră, unde vă simţiţi în siguranţă şi mai stăpân pe sine decât oriunde altundeva. Refuzaţi celelalte locuri de întâlnire propuse de el.

 
Leu

Vă exprimaţi în mod deschis simpatiile şi antipatiile, spre uimirea unor persoane care consideră că astfel aţi încălcat câteva reguli elementare, care ţin de politeţe. În schimb, dumneavoastră sunteţi de părere că adevărul spus verde în faţă este întotdeauna preferabil unei minciuni, fie ea oricât de elegantă sau de bine intenţionată.

 
Fecioara

Le vorbiţi unor prieteni despre lucrurile pe care vă place să le faceţi, atunci când aveţi timp şi bani la dispoziţie. Cu această ocazie, descoperiţi că unii dintre ei au aceleaşi hobby-uri ca şi dumneavoastră.

 
Balanta

Făcând în permanenţă ce vă place, fără să ascultaţi de sfaturile celor care vă doresc binele, este posibil ca organismul dumneavoastră să înceapă să se resimtă la un moment dat.

 
Scorpion

Un prieten vă eliberează de o promisiune pe care aţi făcut-o în urmă cu ceva timp şi pe care v-ar fi fost foarte greu să o onoraţi. Vă propuneţi ca de acum înainte să fiţi mai prudent atunci când vine vorba de asumat astfel de obligaţii.

Sagetator

Vă deschideţi portofelul cu mare generozitate, de parcă aţi fi cel puţin din familia Rockefeller. Cu un astfel de comportament pe plan financiar, aveţi toate şansele ca, în câteva zile, să rămâneţi lefter.

 
Capricorn

Dacă sunteţi student şi aveţi un examen sau dacă sunteţi supus unui alt tip de test, lucrurile se vor petrece mult mai relaxat decât vă aşteptaţi. Aşadar, nu trebuie să vă faceţi griji inutile.

 
Varsator

Mergeţi la cumpărături şi, luat de val, cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus atunci când aţi plecat de acasă. Totuşi, nu veţi regreta acest lucru, deoarece lucrurile achiziţionate vă plac la nebunie.

 
Pesti

Venus vă amplifică trăirile emoţionale, pe care oricum le aveţi mai intense decât multe alte zodii. În aceste condiţii, nu e de mirare dacă uneori mai faceţi o declaraţie neaşteptată sau dacă izbucniţi, fără veste, în lacrimi. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop