loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3206 ori.
Horoscop 14 iunie: Gemeni disciplinaţi

Horoscopul zilei de joi, 14 iunie 2012, este influenţat de trigonul între Soarele în Gemeni şi Saturn în Balanţă, care aduce prudenţă, răbdare, o înţelepciune pe care în general o aduc doar vârsta şi experinţa.

Iată horoscopul zilei de 14 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Sunteţi încântat de un prieten al partenerului dumneavoastră de viaţă. Vă înţelegeţi atât de bine încât sunteţi sigur că în curând va deveni şi pentru dumneavoastră un prieten la fel de apropiat cum este pentru persoana iubită.

 

Taur

Găsiţi energia şi timpul necesar pentru studiu. Intelectul dumneavoastră funcţionează exemplar, astfel încât îl puteţi supune oricărui efort, cu succes maxim şi oboseală minimă.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Faceţi fiecare lucru aşa cum trebuie şi puneţi fiecare obiect la locul său. Ajungeţi la timp la fiecare întâlnire, astfel că mulţi vor fi cei care se miră de schimbarea dumneavoastră de comportament.

 

Rac

Sunteţi bucuros de reuşita unui proiect la care aţi muncit mai mult timp împreună cu câţiva prieteni. Ca urmare, reuşiţi să vă menţineţi bună-dispoziţia fără să fiţi influenţat de evenimentele exterioare.

 

Leu

Descoperiţi că unul dintre prietenii dumneavoastră este specialist într-un domeniu care vă atrage foarte mult şi apare o dorinţă puternică de a-l secunda în preocupările sale.

 

Fecioara

Prietenii vă invită la un joc de cărţi sau poate la un club de fitness. Oricum, e vorba de o activitate recreativă, făcută în grup, alături de persoane cu care aveţi ce discuta.

 

Balanta

Vă convingeţi prietenii să îşi schimbe programul stabilit pentru această zi şi să îşi facă timp pentru o ieşire în oraş sau pentru a vă întâlni la vreunul din grup. Şi distracţia va fi una de zile mari.

 

Scorpion

Vă supuneţi corpul unor eforturi mai mari decât de obicei şi, spre surprinderea dumneavoastră plăcută, vă daţi seama că rezistă foarte bine. Aşadar, sunteţi ceva mai puternic decât credeaţi.

Sagetator

V-aţi făcut un program de lucru, iar acum îl respectaţi cum puteţi mai bine. Astfel, reuşiţi să obţineţi rezultate foarte bune, fără a investi un efort extrem de mare. Organizarea e cheia succesului.

 

Capricorn

Cu ocazia unei ieşiri în public, vă îmbrăcaţi cât puteţi de frumos şi vă comportaţi în permanenţă astfel încât să daţi pe spate pe toată lumea cu strălucirea dumneavoastră.

 

Varsator

Din cauza circumspecţiei exagerate, riscaţi să rataţi o oportunitate foarte bună de a încheia o afacere extrem de avantajoasă. Aşadar, astăzi puteţi să lăsaţi un pic garda jos, pentru că nimeni nu vrea să vă păcălească!

 

Pesti

Aţi ascultat recent diferite poveşti despre un loc pe care şi dumneavoastră aveţi de gând să îl vizitaţi îndată ce veţi avea timpul şi finanţele necesare. Imaginaţia dumneavoastră deja zburdă în acea direcţie. Fiţi atent ca aşteptările să nu devină atât de mari încât mai apoi să fiţi dezamăgit!

 

Zodii cu noroc în dragoste începând cu 14 iunie: Berbec, Gemeni, Sagetator, Varsator

Zodii cu noroc de bani începând cu 14 iunie: Taur, Scorpion, Fecioara, Pesti


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop