loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1610 ori.
Horoscop 15 august: La multi ani de Sfanta Maria!

Horoscopul zilei de miercuri, 15 august 2012, este influenţat de opoziţia între Venus în Rac şi Pluton în Capricorn. Venus în Rac intensifică sentimentele şi preocuparea pentru casă şi familie, în timp ce Pluton în Capricorn îndeamnă la schimbări care au fost îndelung amânate. Opoziţia dintre ele naşte diferite tensiuni şi nevoia de renunţa la unele lucruri sau persoane dragi.

Iată horoscopul zilei de 15 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

Atenţie la glumele pe care le faceţi! Nu sunt pe gustul tuturor şi este posibil să aveţi de pierdut, de pe urma unor aluzii nu tocmai inspirate!

 

Taur

Un prieten încearcă să vă iniţieze într-un domeniu pe care l-a descoperit recent şi care îi ocupă acum cea mai mare parte a timpului liber. Îl dezamăgiţi profund prin reticenţa exagerată de care daţi dovadă.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Sunteţi dispus să folosiţi orice metodă pentru a urca în ierarhia socială. Unii vă condamnă pentru acest lucru, dar cei mai mulţi ar proceda la fel, dacă ar avea ocazia.

 

Rac

Nu vă plac persoanele care intră în viaţa dumneavoastră cu forţa. Întotdeauna aţi preferat să vă alegeţi singur prietenii, iar faptul că acum cineva doreşte să îi acordaţi încredere unui necunoscut vă trezeşte nemulţumirea.

 

Leu

Dacă vă veţi arăta prea cooperant la locul de muncă, toţi colegii vor încerca să profite de bunăvoinţa dumneavoastră pentru a-şi uşura propriile sarcini. Aşadar, păstraţi măsura chiar şi atunci când vreţi să daţi o mână de ajutor!

 

Fecioara

Cheltuiţi o sumă importantă de bani pentru a-i face un cadou unui prieten sau pentru a împrumuta o persoană apropiată. Oricum, nu în propriul folos, ci dintr-un elan mai degrabă dezinteresat.

 

Balanta

Într-o dispută, vă arătaţi neobişnuit de blând cu oponentul dumneavoastră. Pur şi simplu nu vreţi să îi adresaţi câteva cuvinte dure, pe care nu este pregătit să le audă. Sau vă temeţi de o posibilă reacţie violentă?

 

Scorpion

Sunteţi de-a dreptul fascinat de o persoană recent cunoscută, car se remarcă prin faptul că încalcă orice regulă şi acţionează mai întotdeauna după propriile sale instincte. Începeţi să credeţi în acest mod de comportament.

Sagetator

Un impuls de moment vă determină să cheltuiţi o sumă destul de importantă de bani. Indiferent de ceea ce vă propuseserăţi să faceţi, achiziţionarea unui lucru care vă place atât de mult este mai importantă.

 

Capricorn

Tocmai astăzi, când aveţi chef mai degrabă de joacă şi de distracţie, trebuie să participaţi la tot felul de evenimente importante şi, pe deasupra, aveţi şi de lucru mai mult decât de obicei.

 

Varsator

Vi se reproşează faptul că aţi avea o influenţă negativă asupra anturajului dumneavoastră. Ripostaţi spunând că nu obligaţi pe nimeni să facă ceva ce nu şi-ar dori cu adevărat. Oamenii vă urmează din plăcere, nu pentru că ar fi constrânşi în vreun fel.

 

Pesti

Creşte nemulţumirea legată de situaţia dumneavoastră financiară. Într-adevăr, nu sunteţi singurul vinovat, dar sunteţi singurul care poate să găsească rezolvarea. Orice apel la ceilalţi poate fi sinonim cu un eşec. Aşadar, munca pe cont propriu e singura care vă poate salva, în acest moment.

 

Club Mistic le urează La mulţi ani tuturor celor care poartă numele de Maria, Marian, Mariana, Marin, Marius şi Marinela! 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop