loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2262 ori.
Horoscop 15 februarie: zi bună pentru cupluri

Horoscopul zilei de 15 februarie este direct influenţat de conjuncţia dintre Lună şi Juno, asteroidul căsătoriei şi al parteneriatelor. Astrele se comportă astfel parcă pentru a ne reaminti că, în conformitate cu calendarul creştin-ortodox, Sfântul Valentin este abia joi.

Iată horoscopul zilei de 15 februarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Astăzi, cel mai bine vă înţelegeţi tocmai cu persoanele care se află departe de dumneavoastră. Distanţa vă face să uitaţi de toate neînţelegerile şi diferenţele şi vă readuce în memorie numai lucrurile frumoase. Astfel, sunt multe persoane cu care vă înţelegeţi mai bine când vorbiţi la telefon, pe Mess sau pe Skype, decât atunci când sunteţi faţă în faţă.

 
Taur

Energia dumneavoastră sexuală este la apogeu, astfel că ar fi vremea pentru o cină romantică, urmată de o noapte fierbinte… extrem de fierbinte.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta deANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Atât dumneavoastră, cât şi partenerul dumneavoastră de viaţă aţi început săptămâna într-o notă optimistă şi rezolvaţi toate problemele care vă ies în cale. Seara, vă retrageţi destul de devreme la propriul domiciliu, deoarece simţiţi nevoia de linişte.

 
Rac

Rezolvaţi problemele financiare mai vechi, chiar cu preţul de a crea altele. Plata unor datorii vechi contractând altele noi e o politică monetară urmată de multe state serioase, aşa că nu e mare tragedie dacă o adoptaţi şi dumneavoastră.

 
Leu

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie, e momentul pentru a face un pas mai departe, spre oficializarea ei. Dacă lucrurile sunt deja oficiale, puteţi face planuri pentru apariţia unui copil. Se iveşte la orizont un eveniment major, care vă apropie mai mult.

 
Fecioara

Înainte de a cere sprijinul unui străin, cel mai bine este să apelaţi tot la cineva din familie Indiferent cum ar fi evoluat relaţiile de până acum, veţi observa că în chestiunile importante vă veţi înţelegeţi mereu excelent.

 
Balanta

Purtaţi o discuţie cu partenerul dumneavoastră de viaţă, în urma căreia vă daţi seama că trebuie neapărat să acţionaţi în mod concret pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi.

 
Scorpion

Ceva e pe cale să se schimbe pe plan emoţional, dar încă nu vă daţi seama prea bine despre ce e vorba. Deocamdată, este doar un presentiment, însă acesta devine din ce în ce mai puternic.

Sagetator

Conjuncţia dintre Lună şi Juno are loc chiar în semnul dumneavoastră astral, astfel că beneficiaţi din plin de armonia şi de atmosfera favorabilă cuplurilor, care rezultă de aici. O zi bună pentru parteneriate şi pentru iubire, aşadar.

 
Capricorn

Vă întâlniţi cu o persoană cu care aţi trăit, mai demult, o frumoasă poveste de iubire. Deşi acum nu mai poate fi vorba de aşa ceva, amintirile se declanşează imediat, aducând după ele alte amintiri…

 
Varsator

Cupidon se joacă, în stilul său caracteristic, cu inimioara dumneavoastră, şi nu aveţi ce să faceţi ca să scăpaţi din mrejele dulci ale iubirii. De fapt, nici nu vă doriţi cu adevărat să scăpaţi, ci să vă afundaţi din ce în ce mai adânc.

 
Pesti

De câteva zile bune, partenerul de viaţă stă cu gura cu dumneavoastră, încercând să vă convingă să rezolvaţi mai repede o anumită problemă. Astăzi vă aduceţi aminte de acest lucru şi luaţi în sfârşit măsurile necesare.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop