loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1514 ori.
Horoscop 15 iulie: Gemeni sensibili

Horoscopul zilei de duminică, 15 iulie 2012, este influenţat de conjuncţia Lună-Venus în Gemeni, care sporeşte sensibilitatea şi ne îmbie la efuziuni sentimentale.

Iată horoscopul zilei de 15 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Vă petreceți ziua alături de prieteni, cel mai probabil în vizită la unul dintre aceștia. E un grup întreg de invitați, iar dumneavoastră vă simțiți excelent în mijlocul lor.

 
Taur

O ședință de shopping vă va schimba în bine starea de spirit. Dacă nu aveți bani să faceți cumpărături, puteți cel puțin să mergeți prin magazine pentru a vedea care sunt noile oferte.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Gemeni

Latura dumneavoastră emoțională este cea care vă domină, pe parcursul acestei zile. Sentimentele devin explozive, în pericol să dea pe dinafară, la fel ca o cafea dintr-un ibric uitat prea mult pe foc.

 
Rac

E ziua potrivită pentru a vă retrage departe de lumea grăbită și zgomotoasă și pentru a vă îngriji de propriul dumneavoastră corp și aspect fizic. Cosmetică, coafură, stil sunt cuvintele cheie ale acestei zile, pentru orice Rac.

 
Leu

Simțiți un puternic impuls de a participa la activități de grup. Vă simțiți bine în mijlocul prietenilor, astfel că vă veți petrece timpul lansând diferite invitații și propunând întâlniri. Multe dintre acestea se vor materializa.

 
Fecioară

Țineți să faceți impresie la un eveniment public la care participați. Ca urmare, numai îmbrăcatul o să dureze câteva ore bune, în acest timp socotind și momentele de nehotărâre, în care vă gândiți ce ținută să adoptați.

 
Balanţă

Vă cufundați în lectura unei cărți sau în vizionarea unui film bun și nimeni nu reușește să vă convingă să faceți altceva. O zi dedicată în întregime relaxării și plăcerilor mărunte ale vieții.

 

Energia dumneavoastră sexuală se află la cote maxime, astfel că se anunță o zi și mai ales o noapte deosebit de fierbinți. Aviz persoanei iubite!

 
Săgetător

Vă concentrați atenția asupra vieții de cuplu, partenerul de viață devenind un adevărat răsfățat al sorții, pe parcursul acestei zile.

 
Capricorn

Trebăluiți pe acasă, prins în diferite activități mărunte, care nici nu se pot chema muncă. E doar o metodă de a vă relaxa, după o săptămână cu zile destul de tensionate.

 
Vărsător

Distracția e cuvântul de ordine al acestei zile. Beneficiați din plin de faptul că mâine nu trebuie să vă treziți devreme și petrecerea se prelungește până târziu în noapte.

 
Peşti

Vă asumați rolul de înțelept al familiei, care vi se potrivește atât de bine. Nu numai că îi dați fiecăruia sfaturile potrivite, dar le și arătați concret membrilor familiei cum să procedeze în anumite situații.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop