loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2032 ori.
Horoscop 15 octombrie: Luna plina in Balanta

Horoscopul zilei de luni, 15 octombrie 2012, este influenţat de conjuncţia Soare-Lună din semnul Balanţei (aspect astral cunoscut sub numele de Lună nouă). Este o zi favorabilă începuturilor pe plan relaţional. Astăzi puteţi face o declaraţie de iubire sau puteţi întâlni persoane care vor juca un rol major în viaţa dumneavoastră, pe viitor.

Iată horoscopul zilei de luni, 15 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Astăzi, este posibil ca în viaţa dumneavoastră să apară o persoană care va jca un rol foarte important, pe viitor. Aşadar, fiţi atent la oamenii pe care îi cunoaşteţi azi, deoarece poate că veţi dori să vă amintiţi cum a fost prima întâlnire.

 

Taur

Vă înhămaţi la o treabă nu tocmai plăcută, de dragul unei persoane apropiate. Recompensa care va veni la final va merita însă toate neplăcerile pe care le veţi îndura pe parcursul muncii.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Partenerul de viaţă vă dovedeşte astăzi că este o fiinţă cu adevărat puternică, reuşind să depăşească un obstacol dificil. Nu vă rămâne să îi recunoaşteţi meritele şi să vă declaraţi admiraţia.

 

Rac

Dacă aţi fost certat cu una dintre rudele dumneavoastră, astăzi sunt mari şanse să vă împăcaţi. Fiecare dintre noi este dispus să ierte mult pe parcursul acestei zile, în speranţa unui nou început.

 

Leu

Dacă veţi frecventa locuri noi, prin care nu mergeţi în mod obişnuit, veţi avea ocazia să cunoaşteţi persoane foarte interesante. Totul e să daţi dovadă de multă deschidere şi să nu evitaţi discuţiile cu necunoscuţii, aşa cum aţi fost învăţat în copilărie.

 

Fecioară

Primiţi laude din partea superiorilor. Sunt, aşadar, motive întemeiate să aşteptaţi vremuri mai bune la serviciu. Şi eventual şi recompense concrete, nu numai vorbe.

 

Balanţă

Soarele şi Luna îşi dau întâlnire chiar în semnul dumneavoastră astral, ceea ce ar trebui să vă aducă în armonie cu toţi cei din jur. O întâlnire cu dumneavoastră este o încântare pentru oricine, pe parcursul acestei zile.

 

Scorpion

Partenerul de viaţă este în permanenţă alături de dumneavoastră şi vă oferă întotdeauna sprijinul său preţios. Îi răspundeţi cu acelaşi devotament, astfel că formaţi cu adevărat un cuplu de invidiat.

Săgetător

Superiorii de la locul de muncă se comportă foarte bine în ultima perioadă de timp, astfel încât principalul factor de stres de la serviciu este pe cale să dispară.

 

Capricorn

Folosiţi contactele dumneavoastră sociale pentru a ajuta o persoană apropiată. Aceasta vă va fi profund recunoscătoare. Este şi cazul, deoarece veţi rămâne dator la câteva persoane, pentru a-i face bine.

 

Vărsător

Orice deplasări făcute astăzi vor fi încununate de succes. Prin urmare, nu ezitaţi să porniţi la drum, dacă se iveşte o astfel de oportunitate. Sau, dacă n se iveşte de la sine, inventaţi-o dumneavoastră înşivă!

 

Peşti

Astăzi, randamentul pe care îl daţi pe plan intelectual este unul demn de invidiat. Dacă aveţi de susţinut un examen, rezultatele vor fi excelente. Dacă nu, puteţi profita pentru a învăţa ceva util.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 15 octombrie: Berbec, Gemeni

 

Zodii cu noroc in bani pe 15 octombrie: Fecioară, Peşti

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Creaţi ocazia pentru a întâlni persoane pe care încă nu le cunoaşteţi!


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop