loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1626 ori.
Horoscop 16 iulie: Mercur retrograd

Horoscopul zilei de luni, 16 iulie 2012, este influenţat de intrarea lui Mercur în mers retrograd, în semnul Leului, care aduce dificultăţi de comunicare şi risc de conflicte.

Iată horoscopul zilei de 16 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Oricât de enervanţi ar fi şefii dumneavoastră, vă recomandăm ca astăzi să acordaţi mai multă atenţie decât de obicei indicaţiilor acestora. Făcând mai repede ceea ce vă cer, veţi putea să fiţi mult mai liniştit după aceea.

 

Taur

Sunteţi anunţat de producerea unei schimbări importante în planurile de viitor ale unei persoane apropiate. Această schimbare vă va afecta şi pe dumneavoastră.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Nu vă omorâţi cu firea la locul de muncă, ci mai degrabă mimaţi că aţi face ceva. Preferaţi să savuraţi o cafea după alta în timp ce calculaţi orele şi minutele rămase până la sfârşitul programului.

 

Rac

O persoană din anturajul dumneavoastră a pus la punct o strategie financiară care pare că începe să dea rezultatele aşteptate. Puteţi să o luaţi drept exemplu şi să încercaţi şi dumneavoastră un demers similar.

 

Leu

Vă pierdeţi dezinvoltura obişnuită, care vă permitea să mergeţi la un necunoscut şi să îi faceţi propuneri dubioase. Începeţi să fiţi mai preocupat de impresia pe care o lăsaţi, iar asta vă face mai circumspect.

 

Fecioară

Nu este nevoie să căutaţi de fiecare dată un învăţător în exterior. Cunoaşteţi sau măcar intuiţi multe din adevărurile pe care în mod normal le căutaţi la ceilalţi. Îndemnul „cunoaşte-te pe tine însuţi“ rămâne mai valabil ca niciodată.

 

Atunci când mai multe persoane se află într-o adevărată dispută având ca obiect prezenţa dumneavoastră, încercaţi să împăcaţi şi capra şi varza, promiţându-le că veţi ieşi, pe rând, cu fiecare.

 
 Scorpion

Aveţi nevoie de perioade de singurătate, în care să puteţi să vă puneţi ordine în gânduri. În acest scop, este foarte probabil ca pentru câteva zile să vă retrageţi departe de lumea dezlănţuită, în bârlogul propriu.

 Săgetător

Nu trebuie să neglijaţi la nesfârşit calităţile dumneavoastră creative, deoarece riscă să se atrofieze. Amintiţi-vă mai des că talentul nefolosit este un furt şi că manifestarea adevăratelor dumneavoastră calităţi o să vă aducă numai avantaje!

 

Capricorn

Uneori, celor din jur le vine foarte greu să înţeleagă anumite gesturi ale dumneavoastră, dar acest lucru nu vă displace deloc. E plăcut să faci pe misteriosul, măcar din când în când.

 

Vărsător

Încercaţi să fiţi mai atent la ceea ce spune partenerul dumneavoastră de viaţă! În ultimul timp încearcă să vă comunice un lucru important, dar fie nu doreşte, fie se jenează să vă abordeze în mod direct.

 

Peşti

Criticile dumneavoastră încep să devină supărătoare pentru majoritatea celor pe care îi vizează. Este greu să stai să asculţi cum altcineva vorbeşte despre toate greşelile pe care le-ai făcut. Nu v-ar conveni nici dumneavoastră, dacă aţi fi nu criticul, ci persoana criticată.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop