loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2258 ori.
Horoscop 16 iunie: multă energie pentru Taur

Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 iunie 2012, este influenţat de trigonul între Luna în Taur şi Marte în Fecioară, care nu aduce multă energie. Nu vom sta tocmai liniştiţi, chiar dacă e week-end.

Iată horoscopul zilei de 16 iunie pentru fiecare semn astral.

Berbec

Deveniţi extrem de harnic, măcar pentru o zi. Recuperaţi toate întârzierile acumulate şi, în plus, aveţi şi idei noi, care vă vor transforma în persoana cea mai apreciată de către toţi cunoscuţii.

 

Taur

Vă faceţi treaba cu multă conştiinciozitate la locul de muncă, tocmai acum, într-o perioadă în care toată lumea se gândeşte mai degrabă la apropierea verii şi la concediu.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Reuşiţi să impresionaţi o persoană pe care abia acum o cunoaşteţi cu priceperea dumneavoastră într-un domeniu puţin cunoscut celor mulţi.

 

Rac

În curând, veţi trece printr-un examen sau o altă formă de evaluare, care va presupune destul de mult stres. Trebuie să vă pregătiţi moral pentru aceste încercări.

 

Leu

Persoanele din jurul dumneavoastră devin mai disciplinate şi mai bine organizate, astfel că vă conformaţi acestui „trend“. Mai fără chef, mai cu sila, dar efectul contează.

 

Fecioara

Vă daţi seama că unele din dorinţele dumneavoastră nu sunt realiste pentru etapa pe care o traversaţi acum şi, pentru moment, vă fixaţi scopuri ceva mai normale.

 

Balanta

V-aţi fixat un scop important pe care vreţi să îl atingeţi în această lună, aşa că deveniţi extrem de disciplinat, spre supărarea prietenilor, cărora le place mai mult latura dumneavoastră explozivă.

 

Scorpion

Aveţi nevoie de aprecierea celor din jur, pentru a căpăta încredere în propriile forţe. Puteţi obţine laude şi încurajări cu o singură condiţii: oferiţi, la rândul dumneavoastră, ceea ce doriţi să primiţi!

Sagetator

Deveniţi foarte grijuliu cu propriul dumneavoastră organism şi începeţi să acordaţi mare atenţie formei fizice. Poate pentru că se apropie vara şi vreţi să arătaţi cât mai bine în costum de baie şi să faceţi impresie la ştrand sau la mare.

 

Capricorn

Pentru un timp, redeveniţi convenţional şi previzibil, dar nu este decât o etapă care va fi depăşită atunci când vă veţi da seama că banalitatea nu vi se potriveşte sub nicio formă.

 

Varsator

La serviciu, căpătaţi aripi şi deveniţi din ce în ce mai activ, impresionându-vă superiorii. Atât de activ, că munciţi şi în week-end. Poate că vor începe să apară şi recompensele.

 

Pesti

În relaţia dumneavoastră de cuplu, partenerul vă face o concesie importantă, acceptând o propunere la care ţineţi foarte mult. E un eveniment care merită sărbătorit.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 16 iunie: Taur, Scorpion, Capricorn, Pesti

Zodii cu noroc in bani pe 16 iunie: Berbec, Balanţă, Leu, Vărsător

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop