loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2325 ori.
Horoscop 16 mai: Gemeni rezervaţi

Horoscopul zilei de miercuri, 16 mai, este influenţat de trigonul între Venus retrograd în Gemeni şi Saturn în Balanţă, care ne impune prudenţă. Astăzi, puţini dintre noi îşi vor asuma vreun risc.

Iată horoscopul zilei de 16 mai pentru fiecare semn astral:

Berbec

Vă întâlniţi cu persoane pe care le-aţi cunoscut în împrejurimi total diferite, fără vreo legătură vizibilă între ele. De exemplu, puteţi strânge la aceeaşi masă câţiva prieteni, doi-trei colegi de serviciu, eventual şi câteva rude.

 

Taur

V-aţi propus să faceţi economii şi vă abţineţi de la cumpărarea unor obiecte scumpe. În schimb, reuşiţi să cheltuiţi la fel de mulţi bani pe o serie de mărunţişuri, multe dintre ele deloc necesare.

 Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Renunţaţi la comportamentul dumneavoastră obişnuit, impulsiv şi dominat de curiozitate. Dimpotrivă, astăzi veţi da dovadă de multă prudenţă în totceea ce veţi spune şi veţi face.

 

Rac

Această zi trebuie dedicată familiei. Dacă o rudă are nevoie de sprijinul dumneavoastră, nu ezitaţi să i-l oferiţi! Până la urmă, legăturile de sânge sunt printre cele mai puternice elemente care pot să unească două persoane.

 

Leu

Imaginaţia de care daţi dovadă în găsirea unor noi modalităţi de distracţie vă va asigura o vară foarte interesantă. Atât dumneavoastră, cât şi celor dragi.

 

Fecioara

Aveţi încredere în promisiunile financiare ale persoanelor din jurul dumneavoastră, deoarece aceste vor fi onorate în cel mai scurt timp!

 

Balanta

Dormiţi foarte bine şi mâncaţi cu poftă. Ambele sunt semne al unei sănătăţi perfecte. Încercaţi să o întreţineţi cât mai mult timp !

 

Scorpion

E cazul să începeţi să puneţi ceva bani deoparte. Chiar dacă sunteţi de părere că nu aveţi de unde,veţi vedea că faceţi în fiecare zi destule cheltuieli inutile, la care nu ar fi deloc greu să renunţaţi.

 

Sagetator

Dacă veţi spune mai devreme decât ar trebui ce aveţi de gând să faceţi, veţi avea foarte mult de pierdut. Aşadar, abţineţi-vă de la dezvăluiri, indiferent de interlocutor!

 

Capricorn

Această zi este favorabilă întâlnirilor, reuniunilor mondene, parteneriatelor de orice fel. Veţi participa la diferite evenimente sociale şi veţi face o foarte bună impresie, datorită graţiei cu care vă comportaţi şi iscusinţei de a întreţine o conversaţie.

 

Varsator

Sunteţi nerăbdător ca o persoană din familie să îşi îndeplinească promisiunea pe care v-a făcut-o. Nu este totuşi indicat să o grăbiţi, pentru că este posibil să facă o greşeală, dacă nu îşi va păstra ritmul său firesc de acţiune.

 

Pesti

Daţi dovadă de multă prudenţă în cheltuirea banilor. Refuzaţi orice ofertă vi se pare prea frumoasă ca să fie adevărată şi foarte bine faceţi când procedaţi în acest fel.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop