loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1875 ori.
Horoscop 16 martie – capricii pentru Capricorn

Horoscopul zilei de vineri, 16 martie, este influenţat de conjuncţia dintre Lună şi Pluton, în semnul Capricornului, care ne face capricioşi, instabili, inconstanţi.

Iată horoscopul zilei de 16 martie pentru fiecare zodie:

Berbec

La serviciu e una din acele zile care parcă nu se mai termină. Cu atât mai mult cu cât ştiţi că mâine vine week-end-ul şi, odată cu el, odihna şi distracţia.

 
Taur

Purtaţi o dispută verbală cu o persoană imposibil de convins vreodată că se înşeală. Cum nici dumneavoastră nu aveţi de gând să cedaţi, sunt şanse mari să vă despărţiţi supăraţi.

Vrei o analiză astrală sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Faceţi cunoştinţă cu o persoană despre care aţi auzit multe lucruri, dar pe care până astăzi nu aţi văzut-o niciodată. Vă daţi seama că descrierile care v-au fost făcute nu prea se potrivesc cu realitatea.

 
Rac

Sunteţi cuprins de lehamite atunci când trebuie să îndepliniţi sarcini care vă sunt trasate de alte persoane, în special de acei şefi care au o pregătire profesională inferioară celei a dumneavoastră.

 

I-aţi făcut o promisiune unui prieten, dar acum vă vine foarte greu să o respectaţi şi veniţi cu tot felul de explicaţii pentru a vă justifica lipsa de chef.

 
Fecioara

O persoană din străinătate ocupă un rol important în viaţa dumneavoastră în aceste zile, deoarece petreceţi mult timp vorbind cu ea, iar atunci când nu vorbiţi vă gândiţi la ceea ce vă povesteşte.

 
Balanta

V-aţi împrietenit cu persoane aflate mai sus decât dumneavoastră pe scara socială, iar acum sunteţi pus faţă în faţă atât cu avantajele, cât şi cu dezavantajele acestei situaţii.

 
Scorpion

Într-o situaţie concretă de viaţă, veniţi cu o teorie proaspăt culeasă dintr-o carte. Evident, aceasta se dovedeşte un eşec total în practică, deşi era prezentată cu foarte multe elogii. Vorba aceea: teoria ca teoria, dar practica ne omoară!

Sagetator

Ar fi bine să vă abţineţi de la mersul prin magazine, deoarece portofelul dumneavoastră se va goli mai repede decât un adept al lui Dionysos ar goli o sticlă de vin de calitate.

 
Capricorn

De obicei sunteţi un adevărat model de constanţă şi stabilitate, dar astăzi vă răzgândiţi de la un minut la altul, derutând pe toată lumea din jur. E greu să vă mai anticipeze cineva mişcările.

 
Varsator

O afacere în care sunteţi implicat împreună cu mai mulţi membri ai familiei vă reţine toată atenţia pe durata acestei zile. Eforturile nu vor fi în zadar, ci rezultatele pozitive vor începe să apară cât de curând.

 
Pesti

La serviciu au loc o serie de evenimente total neaşteptate, care trezesc uimirea tuturor. În loc să staţi să căutaţi explicaţii, cel mai bine ar fi să vă daţi seama rapid cum puteţi să profitaţi de schimbări.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop