loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1979 ori.
Horoscop 16 octombrie: seriozitate pentru Scorpion

Horoscopul zilei de marţi, 16 octombrie 2012, este influenţat de conjuncţia între Lună şi Saturn, în semnul Scorpionului. Este prima conjuncţie pe care Saturn o face cu Luna de când a părăsit semnul Balanţei şi este de aşteptat să aducă mai multă cumpătare atunci când vine vorba de cheltuirea banilor, dar şi de folosirea energiei sexuale.

Iată horoscopul zilei de marţi, 16 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Mergeţi la cumpărături, decis să nu vă refuzaţi nimic din ceea ce v-ar putea atrage atenţia. Totuşi, după ce veţi vedea unele preţuri, veţi deveni brusc ceva mai cumpătat.

 

Taur

Relaţia de cuplu merge excelent – curge numai lapte şi miere, în viaţa dumneavoastră amoroasă. Profitaţi pentru a petrece cât mai mult timp alături de cel sau de cea pe care îl (o) iubiţi!

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

La serviciu se împart sarcinile de lucru, iar cele care vă revin dumneavoastră sunt dintre cele mai uşor de rezolvat. Puteţi fi mulţumit: aţi tras tocmai lozul câştigător!

 

Rac

Vă face mare plăcere să purtaţi o discuţie cu o persoană foarte bine înzestrată din punct de vedere intelectual, de la care aveţi ocazia să învăţaţi multe lucruri noi.

 

Leu

Astăzi, părinţii sau alte rude apropiate joacă un rol important în viaţa dumneavoastră. Primiţi un ajutor important de la ei, pe care îl oferă din proprie iniţiativă.

 

Fecioara

Vă asumaţi rolul de îndrumător faţă de un prieten care se confruntă cu probleme serioase. Cu această ocazie, descoperiţi cât de bine vă pricepeţi să ridicaţi moralul unei persoane care îşi pierduse încrederea în forţele proprii.

 

Balanta

Daţi dovadă de mare cumpătare, atunci când vine vorba de a merge la cumpărături, de a face diferite cheltuieli. În acest ritm, aveţi şanse să puneţi şi ceva deoparte.

 

Scorpion

Simţiţi nevoia ca în jurul dumneavoastră să fie numai linişte şi armonie. Prin urmare, renunţaţi la aerul războinic şi, dimpotrivă, faceţi eforturi pentru a preîntâmpina izbucnirea oricărui eventual conflict.

 

Sagetator

Căutaţi mai degrabă singurătatea decât compania prietenilor, pe parcursul acestei zile. Totuşi, nu vă va fi prea uşor să scăpaţi de unele persoane cu mare poftă de vorbă.

 

Capricorn

O ieşire în lume e extrem de potrivită pentru seara acestei zile. Cum nu mai e chiar atât de cald, o ieşire la o cafenea e ceva mai potrivită decât o plimbare sub cerul înstelat.

 

Vărsător

Tot ceea ce creaţi astăzi este apreciat de toată lumea, deoarece ştiţi cum să vă prezentaţi realizările. Dacă altcineva ar fi venit să arate exact aceleaşi lucruri, ar fi fost mai degrabă criticat. Felicitări pentru strategie de marketing, aşadar!

 

Peşti

Aveţi succes atunci când vine vorba de examene, de studii, de discuţii pe teme intelectuale. Şi dacă vine vorba să scrieţi ceva, vă veţi descurca extrem de bine.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 16 octombrie: Taur, Rac

 

Zodii cu noroc in bani pe 16 octombrie: Berbec, Balanţă

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Abţineţi-vă de la ceva ce vă place mult! Veţi acumula, astfel, o energie intensă, pe care o veţi putea folosi constructiv.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop