loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1575 ori.
Horoscop 17 aprilie: Pestele e optimist

Horoscopul zilei de marţi, 17 aprilie, este influenţat de sextilul dintre Luna în Peşte şi Jupiter în Taur, care aduce optimism şi planuri de dezvoltare.

Iată horoscopul zilei de 17 aprilie pentru fiecare zodie :

Berbec

Vă faceţi deja planuri legate de modul în care veţi cheltui banii pe care încă nu i-aţi câştiga. Rămâne de văzut dacă socoteala de acasă se va potrivi sau nu cu aceea din târg.

 

Taur

Partenerul de viaţă vă convinge să ieşiţi din programul dumneavoastră elaborat cu atât de multă grijă şi să vă bucuraţi măcar pentru o zi de timp, fără ca acesta să fie împărţit în tot felul de perioade de muncă.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Trataţi orice activitate mai degrabă ca pe un joc şi nu sunteţi dispus să toleraţi pe lângă dumneavoastră figuri triste sau exagerat de serioase.

 

Rac

Aveţi pofte la fel ca o femeie însărcinată şi nu îi refuzaţi organismului dumneavoastră plăcerea de a consuma alimentele cărora pare să le ducă dorul.

 

Leu

Faceţi mai multe concesii pentru a le arăta persoanelor din familie cât de mult contează confortul lor pentru dumneavoastră.

 

Fecioara

Mergeţi într-un loc în care, fără să cheltuiţi în mod exagerat, vă distraţi de minune. Astfel de escapade fac foarte bine moralului dumneavoastră.

 

Balanta

Puteţi să vă relaxaţi trebăluind puţin pe acasă sau ajutând o persoană din familie să ducă la bun sfârşit treaba pe care a început-o.

 

Scorpion

Evitaţi cu graţie întâlnirea cu o persoană cicălitoare, a cărei convesaţie nu vă provoacă decât plictiseală. Veţi reuşi să scăpaţi de ea.

Sagetator

Sensibilitatea exagerată de care dă dovadă persoana iubită este indiciul nevoii de afectivitate, iar dumneavoastră chiar puteţi să îi oferiţi aşa ceva din belşug.

 

Capricorn

Nu reuşiţi să înţelegeţi prea bine ce vrea de la dumneavoastră o persoană apropiată şi îi cereţi să vă ofere mai multe detalii. Vă daţi însă seama că nici ea nu prea ştie ce vrea.

 

Varsator

La serviciu se anunţă o zi destul de relaxantă, astfel că aveţi timp pentru a vă face planuri de cumpărături. Unele dintre lucrurile pe care vreţi să le achiziţionaţi se află de mult timp pe lista dumneavoastră de priorităţi.

 

Pesti

Astăzi, e bine să fiţi atent la persoanele din jurul dumneavoastră. Acestea vor veni cu idei excelente, care – dacă veţi şti unde să le aplicaţi – vă vor aduce foarte multe avantaje.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop