loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2071 ori.
Horoscop 17 august: Luna noua in Leu

Horoscopul zilei de vineri, 17 august, este influenţat de conjuncţia între Soare şi Lună, în semnul Leului, care formează aspectul de Lună nouă. Este o zi favorabilă începuturilor şi proiectelor noi, făcute însă cu detaşare şi chiar cu spirit de glumă, în nici un caz cu încrâncenare.

Iată horoscopul zilei de 17 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

Distracţie de zile mari, în acest week-end care, pentru dumneavoastră, începe chiar azi. Cel mai mult se vor distra tocmai Berbecii care nu se află în concediu şi ştiu că de luni trebuie să revină la serviciu.

 
Taur

Trebuie să vă amintiţi că rufele murdare se spală în familie şi că nimeni nu trebuie nu implicat, dar nici măcar să afle de problemele cu care vă confruntaţi dumneavoastră şi persoanele apropiate.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Profitaţi de faptul că alături de dumneavoastră se află o persoană cu interese şi pasiuni similare şi faceţi schimb de idei, împărtăşindu-vă experienţa referitoare la subiecte care nu mai interesează pe nimeni altcineva.

 
Rac

A venit în sfârşit timpul să vă îndepliniţi o parte din promisiunile de care se părea că aţi uitat. Vă daţi seama că nu este frumos să uiţi de cuvântul dat şi faceţi eforturi pentru duce la bun sfârşit treaba la care v-aţi angajat.

 

Sunteţi extrem de activi, chiar dacă, de obicei, vinerea mai degrabă trăgeaţi mâţa de coadă, aşteptând week-end-ul. Dacă nu aveţi nicio treabă urgentă de rezolvat, atunci cu atât mai rău pentru cei din jur: le veţi face capul calendar.

 
Fecioară

Reuşiţi să vă faceţi un program extrem de bine pus la punct, astfel încât în zilele următoare veţi face faţă cu succes tuturor obligaţiilor impuse de societate. Deocamdată însă, petreceţi mai mult timp acasă.

 
Balanţă

Prietenii nu vă oferă prea multe momente de răgaz, ba chiar dimpotrivă. Invitaţiile curg pentru acest week-end, iar atunci când nu vă invită pe la ei, vă treziţi că vă vizitează acasă.

 
Scorpion

Vă hotărâţi greu să mergeţi la un eveniment monden, dar odată ce v-aţi hotărât să participaţi, vă pregătiţi în cele mai mici amănunte pentru a face o impresie cât mai bună. Şi veţi reuşi ceea ce v-aţi propus.

Săgetător

Când eşti Săgetător, se spune că fiecare zi este potrivită pentru o călătorie. Astăzi, această afirmaţie se verifică în cel mai înalt grad, deci chiar nu are rost să rămâneţi acasă.

 
Capricorn

Sunteţi cuprins de un interes puternic pentru ocultism, studii esoterice, preziceri şi tot felul de lucruri de acest gen. Este o latură a vieţii care merită cercetată şi aprofundată.

 
Vărsător

Unul dintre membrii familiei vă spune că are o dorinţă şi vă faceţi luntre şi punte pentru a o transforma în realitate. Dacă veţi reuşi să rămâneţi şi mâine la fel de determinat ca astăzi, aveţi şanse mari de reuşită.

 
Peşti

Este o zi dedicată muncii, nu neapărat pentru că aşa v-aţi propune, ci pentru că apare o sarcină de serviciu care trebuie neapărat rezolvată chiar astăzi. Veţi reuşi, dar cu preţul unui mare consum de energie. Noroc că urmează week-end-ul, tocmai bun pentru refacere.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 17 august: Berbec,Vărsător

 
Zodii cu noroc in bani pe 17 august: Rac, Capricorn
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop