loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1574 ori.
Horoscop 17 februarie: Capricornul e atras de secrete

Horoscopul zilei de vineri, 17 februarie, este influenţat de conjuncţia Lună-Pluton din Capricorn, care indică o mare atracţie pentru lucrurile ascunse, oculte.

Iată horoscopul zilei de 17 februarie pentru fiecare zodie:

Berbec

La serviciu, e atmosfera obişnuită a unei zile de vineri: nimeni nu prea are chef de lucru şi toată lumea stă cu ochii p ceas, aşteptând să vină mai repede sfârşitul programului. Randamentul e mult sub aşteptări, dar nimeni nu pare deranjat de acest lucru.

 
Taur

Va trebui să studiaţi, să învăţaţi, fie că sunteţi încă elev sau student ori aţă depăşit cu mult vârsta rezervată studiilor. Cunoştinţele acumulate astăzi vă vor fi, pe viitor, de mare folos.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta deANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Ideile dumneavoastră sunt foarte bine primite de prieteni, mai ales când este vorba de distracţie. Cheful pe care aveţi de gând să îl organizaţi împreună se va dovedi o reuşită totală.

 
Rac

Aveţi nevoie să petreceţi mai mult timp cu persoana iubită, fără ca în acest timp să vă propuneţi să faceţi ceva anume. Fiind vorba pur şi simplu de nevoia de a fi împreună, aproape că nu contează dacă e vorba de ieşirea la un restaurant, de o plimbare pe la Mall sau de vizionarea împreună a unui film.

 
Leu

Plecat la drum, aveţi parte de mai multe surprize care vă dau programul peste cap. Acestea nu sunt neplăcute prin natura lor, ci doar prin faptul că ocupă mult timp şi vă pun în pericol de a rata întâlniri importante.

 
Fecioara

Simţiţi nevoia unei relaţii mai stabile, mai serioase decât cea în care sunteţi implicat acum. Soluţiile posibile sunt doar două: ori faceţi ca cea actuală să se dezvolte în ceva mai mult, ori schimbaţi partenerul.

 
Balanta

Trebuie să vă alegeţi un colaborator într-un proiect şi profitaţi de această oportunitate pentru a vă apropia de o persoană care vă place de mult timp.

 
Scorpion

Persoanele cu care vă întâlniţi astăzi nu par capabile de o gândire clară şi, cu atât mai puţin, să vă spună dumneavoastră ce vor. Pur şi simplu bălmăjesc tot felul de lucruri, doar de dragul de a vorbi mult.

Sagetator

Fie primiţi un cadou, fie câştigaţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi, iar acest lucru vă face să vă simţiţi foarte bine întreaga zi. Ce frumos ar fi dacă aţi avea parte de astfel de surprize ceva mai des!

 
Capricorn

Sunteţi decis să aflaţi secretul pe care încearcă să îl ascundă o persoană apropiată. Nu are de gând să vă ofere nici cel mai mic indiciu, dar vă veţi descurca dumneavoastră cumva.

 
Varsator

Un telefon primit la începutul după-amiezii vă pune pe gânduri, dar apoi depăşiţi momentul fără probleme şi vă spuneţi că ar trebui să vă concentraţi doar pe lucrurile cu adevărat importante.

 
Pesti

Trebuie să fiţi atent ce spuneţi, pentru că există o persoană care vă ascultă cu cea mai mare atenţie şi pentru care contează fiecare cuvânt pe care îl scoateţi pe gură şi fiecare părere pe care o emiteţi.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop