loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2192 ori.
Horoscop 17 mai: Gemeni cuminţi

Horoscopul zilei de joi, 17 mai 2012, este influenţat de un trigon între Saturn în Balanţă şi Venus în Gemeni, aspect astral valabil de mai multe zile, dar care acum atinge un nou moment de intensitate. Ne cenzurăm o serie de manifestări şi, în general, suntem mai cuminţi şi mai potoliţi decât de obicei. De altfel, ziua este, în multe privinţe, asemănătoare zilei de joi de săptămâna trecută.

Iată horoscopul zilei de 17 mai pentru fiecare zodie:

Berbec

Astăzi, sunteţi mai sociabil decât în mod normal şi scoateţi la lumină inclusiv unele talente diplomatice – calitate pentru care, în mod normal, Berbecii nu sunt recunoscuţi.

 
Taur

Sunteţi prudent, în ceea ce priveşte cumpărăturile. Veţi reuşi performanţa de a merge prin magazine fără să faceţi absolut nicio cheltuială inutilă.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Daţi dovadă de aşa o cuminţenie, că la cei mai mulţi cunoscuţi le vine greu să creadă că v-aţi putut schimba comportamentul într-o astfel de măsură.

 
Rac

Această zi trebuie dedicată familiei. Veţi accepta chiar să vă modificaţi de mai multe ori programul, pentru a putea fi alături de rudele care au nevoie de sprijin.

 

Imaginaţia de care daţi dovadă în găsirea unor noi modalităţi de distracţie vă va asigura o vară foarte interesantă. Atât dumneavoastră,cât şi celor dragi.

 
Fecioara

Aveţi încredere în promisiunile financiare ale persoanelor din jurul dumneavoastră, deoarece acestea vor fi onorate în cel mai scurt timp!

 
Balanta

Vă bucuraţi de o stare de sănătate de-a dreptul excelentă. Ideea este să nu stricaţi totul, făcând excese sau uitând să mai dormiţi, după o seară de distracţie.  

 
Scorpion

Preferaţi să fiţi singur, în numeroase momente din această zi. Veţi fi priceput în inventarea a tot felul de scuze, astfel încât nimeni să nu vă poată deranja.

 

Sagetator

Dacă veţi spune mai devreme decât ar trebui ce aveţi de gând să faceţi, veţi avea foarte mult de pierdut. Aşadar, abţineţi-vă de la dezvăluiri, indiferent de cine vă pune întrebări indiscrete!

 
Capricorn

Astăzi, e musai să mergeţi la un chef şi să vă distraţi. O zi de relaxare – mai ales acum, la mijloc de săptămână – o să vă prindă mult mai bine decât aţi crede.

 
Varsator

Ar trebui să daţi dovadă de mai multă răbdare cu persoanele apropiate. Altfel, nu vă vor mai promite ceva prea curând, de teamă că iar le veţi stresa în permanenţă, grăbindu-le.

 
Pesti

Este o zi favorabilă şedinţelor, negocierilor, eventual chiar stabilirii clauzelor la contracte de afaceri. Ar fi bine să profitaţi de acest aspect astral, programând astăzi astfel de întâlniri.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop