loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2959 ori.
Horoscop 18 august: Leul află un secret

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 august 2012, este influenţat de sextilul între Soarele în Leu şi Saturn în Balanţă, care ne temperează elanurile copilăreşti şi ne face mai înţelepţi şi mai calmi, în relaţiile interumane.

Iată horoscopul zilei de 18 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

Vă vin tot felul de idei năstruşnice, dar – din fericire – alături de dumneavoastră se află mereu cineva care să vă calmeze, care să vă împiedice să faceţi acţiuni pe care mai târziu cu siguranţă le-aţi regreta.

 
Taur

Sprijinul familiei este mai important decât oricând. În special sfaturile părinţilor se vor dovedi foarte inspirate, pe parcursul acestei zile.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Primiţi sprijin financiar de la unul dintre prietenii dumneavoastră. Chiar în momentele dificile, când nu ştiaţi dacă o să găsiţi o soluţie, aceasta apare de la o persoană care v-a ajutat şi în trecut.

 
Rac

Cu ajutorul banilor, puteţi să obţineţi orice doriţi de la persoanele angajate să muncească pentru dumneavoastră sau, dacă sunteţi şef, de la subalterni. Totul este să le oferiţi mai mult sau mai puţin, în funcţie de calitatea muncii prestate.

 
Leu

Aflaţi că o persoană din familie ascundea un secret. Nici acum nu este încântată că aflaţi adevărul, fiind de părere că fiecare trebuie să îşi vadă de propriul trecut, fără să scormonească în al celuilalt.

 
Fecioară

Întâlnirea cu o persoană de sex feminin care ţine foarte mult la dumneavoastră are efecte majore asupra concepţiei pe care v-o formaţi despre viaţă. Părerea sa contează foarte mult şi o adoptaţi aproape fără modificări.

 
Balanţă

Dacă aveţi ocazia să puneţi mâna pe o sumă importantă de bani, ar fi foarte bine să vă formaţi un fond personal secret cu o parte din aceştia. Nişte bani albi pentru zile negre, puşi deoparte atunci când vă este bine, se vor dovedi extrem de utili.

 
Scorpion

Slujba dumneavoastră vă aduce mai mulţi bani decât s-ar fi crezut, într-o perioadă altminteri destul de complicată, din punct de vedere economic. Vă felicitaţi pentru alegerile făcute în trecut pe plan profesional.

Săgetător

Vă pregătiţi cu multă grijă pentru o călătorie pe care urmează să o faceţi cât de curând, în acest week-end sau în următorul. Persoanele apropiate vă împărtăşesc entuziasmul şi vă sprijină eforturile.

 

Vă luaţi partenerul de viaţă la o întâlnire cu cei mai vechi prieteni ai dumneavoastră. Deşi e clar că nu înţelege toate glumele şi că uneori zâmbeşte doar de circumstanţă, impresia generală este că se simte bine. Ar fi util să repetaţi experienţa.

 
Vărsător

Atunci când o femeie vă întreabă ce părere aveţi despre aspectul său fizic, nu este bine să daţi dovadă de prea multă sinceritate. Va fi mult mai mulţumită cu câteva complimente decât dacă va auzi un adevăr crud.

 
Peşti

Luaţi o decizie importantă pe plan amoros, cu repercusiuni serioase asupra vieţii dumneavoastră de cuplu. Este un pas pe care probabil că ar fi trebuit să îl faceţi chiar şi mai devreme. Dar e bine şi acum, aveţi tot timpul înainte.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 17 august: Berbec, Gemeni, Vărsător

 
Zodii cu noroc in bani pe 17 august: Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop