loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2525 ori.
Horoscop 18 august: noroc pentru Rac

Pe data de 18 august, Marte în Rac se află în sextil cu Jupiter în Taur. Dacă acţionăm aşa cum ne împinge inima, vom beneficia de şansă, de parcă am fi ajutaţi de forţele superioare. Racul are cel mai mult noroc, dacă se guvernează după ceea ce simte.

Iată horoscopul zilei de 18 august pentru fiecare zi:

Berbec

Investiţi bani în casă şi în familie şi aceştia se vor întoarce la dumneavoastră înmulţiţi, aşa cum se întâmplă lucrurile în cazul minunilor povestite în Biblie.

 
Taur

Un prieten doreşte să aibă o discuţie de principii cu dumneavoastră. Nu sunteţi deloc încântat, deoarece este ultimul lucru de care aveţi chef acum.

 
Gemeni

Vă petreceţi seara împreună cu partenerul dumneavoastră de viaţă, împărtăşindu-vă planurile de viitor. Visaţi foarte frumos, dar nu este imposibil ca, la un moment dat, aceste visuri să devină realitate.

 
Rac

Cea mai bună decizie pe care o puteţi lua este să îi acordaţi libertate unei persoane din familie. Veţi vedea că îşi va exprima recunoştinţa într-un mod care va constitui o surpriză plăcută pentru dumneavoastră.

 
Leu

Sistemul de relaţii pe care l-aţi construit în ultimul timp începe să se dovedească extrem de util. E important să ştii că ai la cine să apelezi, atunci când te confrunţi cu câte o problemă.

 
Fecioara

Dimineaţa le faceţi o promisiune membrilor familiei dumneavoastră şi apoi munciţi pentru a o onora, deşi nu mai aveţi nici un chef.

Balanta

În anumite împrejurări, preferaţi să faceţi lucruri care nu vă caracterizează, de teamă să nu creaţi o impresie negativă. Acest obicei nu este neapărat bun, mai ales dacă este vorba, de exemplu, de a înghiţi o mâncare execrabilă doar pentru ca gazda să nu se supere pe dumneavoastră.

 
Scorpion

Seara, rămâneţi o perioadă singur, pentru a vă pune ordine în gânduri. Vă face bine acest timp petrecut departe de orice agitaţie.

 
Sagetator
 

Astăzi, aveţi mult de muncă, dar acest efort va merita, urmând să fiţi recompensat din plin pentru efortul pe care îl faceţi. În general, este o zi care poate aduce câştiguri financiare importante, obţinute ca urmare a diferitelor activităţi pe care le-aţi desfăşurat de-a lungul timpului.

 
Capricorn

Vă gândiţi să achiziţionaţi un obiect de valoare, dar înainte de asta doriţi să îi ştiţi în amănunt caracteristicile, pentru a fi sigur pe ce să daţi banii.

 
Varsator

Nici măcar nu putem spune că vă conformaţi principiului creştin „iubeşte-ţi duşmanul“, pentru că nu aveţi noţiunea de duşman. Vă place să vă imaginaţi că, cel puţin pentru o zi, toţi suntem fraţi, şi vă comportaţi ca atare.

 
Pesti

O zi perfectă pentru distracţie. Dacă tot nu puteţi rămâne serios cu nici un preţ, ce rost mai are să vă prefaceţi că vă implicaţi în treburile importante? Mai bine luaţi o pauză, distraţi-vă la maxim şi, astfel, în zilele următoare vă va reveni şi pofta de muncă!

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de 

analize Club Mistic - astrologie si tarot

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop