loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2189 ori.
Horoscop 18 ianuarie: la putere este Cuvântul

În turul său anual, Soarele ajunge astăzi să lumineze la 28 de grade în Capricorn. Acolo se întâlneşte cu Mercur, planeta vorbăreaţă, pusă mereu pe fugă, după chipul şi asemănarea zeului al cărei nume îl poartă: Mercur sau Hermes, protector al drumeţilor, dar şi al hoţilor, mesager al zeilor, îndrumător al sufletelor morţilor, deţinător al unor secrete la care au acces numai iniţiaţii şi aşa mai departe. Un zeu ocupat până peste cap, ce mai!

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie

În urma unei astfel de întâlniri astrale, Mercur are şi de câştigat, şi de pierdut.

Pe de o parte, ajutorul primit de la Soare sporeşte în oameni dorinţa de a călători şi de a comunica, de a transmite ceea ce au văzut şi au înţeles.

Pe de altă parte, secretele pe care le păzeşte sau vicleşugurile specifice hoţilor pe care îi patronează sunt şi ele dezvăluite, pe un fond în care nimic nu mai e trecut sub tăcere.

Aşadar, arma principală pe care o putem utiliza astăzi este cuvântul şi trebuie să fim atenţi la ea, deoarece poate să taie mai rău decât o sabie din cel mai fin oţel.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop