loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2322 ori.
Horoscop 18 martie: Berbecul spune vrute şi nevrute

Horoscopul zilei de duminică, 18 martie, este influenţat de conjuncţia Mercur-Uranus din Berbec, care ne face să vorbim înainte să gândim şi, astfel, să spunem vrute şi nevrute.

Iată horoscopul zilei de 18 martie pentru fiecare zodie:

Berbec

Aveţi iniţiative destul de surprinzătoare pentru cei din jur, care vă privesc de parcă le-aţi propune să îşi dea foc la haine sau să se îmbrace în pene. De fapt, nici nu mai aveţi mult până acolo.

 
Taur

Aveţi multe idei stranii dar, din fericire pentru toată lumea, le ţineţi pentru dumneavoastră. Dacă aţi începe să spuneţi tot ce vă trece prin minte, mulţi şi-ar schimba părerea despre dumneavoastră.

Vrei o analiză astrală sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Scăpaţi de micile probleme de sănătate cu care v-aţi confruntat în ultimul timp şi de acum înainte nu o să vă mai supere nici măcar o mică durere de cap. Nici chiar obişnuita astenie de primăvară.

 
Rac

Aveţi o dispoziţie melancolică, astfel că, dacă vă implicaţi în vreo întreprindere în care este nevoie de acţiune, vă va veni extrem de greu să vă mobilizaţi.

 
Leu

Sunteţi atras de spectacole dubioase sau de cărţi ori de site-uri mai deochiate. Nu vă este ruşine cu aceste pasiuni ale dumneavoastră, dar nici nu vorbiţi în public despre ele.

 
Fecioara

O persoană din familie îşi controlează destul de greu nervii, iar în anumite momente nu şi-i controlează deloc. Trebuie să daţi dovadă de multă diplomaţie pentru a nu izbucni o ceartă.

 
Balanta

Partenerul de viaţă este alături de dumneavoastră de fiecare dată când aveţi nevoie, cu un devotament superb. Ar fi bine să nu profitaţi prea mult de acest lucru, ci mai bine să încercaţi să răspundeţi şi dumneavoastră în acelaşi mod.

 
Scorpion

Se anunţă zile mai bune pe plan financiar, în special cu urmare a câştigurilor care vin din activitatea desfăşurată zi de zi, la locul de muncă. Asta – începând de mâine.

Sagetator

Un străin încearcă să vă convingă să vă schimbaţi obiceiurile şi credinţele, dar tot ceea ce obţine este faptul că îi spuneţi să vă lase în pace.

 
Capricorn

Zgomotul şi agitaţia care există în împrejurimile locuinţei dumneavoastră vă fac să vă pierdeţi răbdarea. Pentru a nu risca să ajungeţi la un conflict cu vecinii, este mai bine să plecaţi pentru un timp de acasă.

 
Varsator

Aveţi parte de o surpriză din partea unui grup de prieteni. Aţi mirosit dumneavoastră că se va întâmpla ceva de acest gen, dar nu eraţi sută la sută convins.

 
Pesti

Planurile dumneavoastră în materie financiară se dovedesc total neinspirate, astfel încât nu ajunge la dumneavoastră nici măcar jumătate din suma la care vă aşteptaţi.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop