loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2565 ori.
Horoscop 18 octombrie: Săgetător neliniştit

Horoscopul zilei de joi, 18 octombrie 2012, este influenţat de conjuncţia între Lună şi Marte, în semnul Săgetătorului. Nu ne găsim liniştea, ci umblăm toată ziua încoace şi încolo, dornici să experimentăm cât mai multe lucruri.

Iată horoscopul zilei de joi, 18 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Faceţi pregătiri sau purtaţi discuţii legate de posibilitatea unei călătorii la mare distanţă, posibil pentru sfârşitul acestui an. Sfaturile celor care au fost deja plecaţi în zona respectivă vă pot fi de mare ajutor, pentru a vă pregăti cum se cuvine.

 

Taur

Arătaţi excelent astăzi şi, în plus, aveţi şi tendinţa de a vă îmbrăca extrem de provocator. În aceste condiţii, nu este deloc de mirare faptul că faceţi multe victime printre persoanele de sex opus.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Relaţia dumneavoastră de cuplu traversează momente deosebite. Sunteţi mulţumit de atenţia pe care v-o acordă partenerul de viaţă şi, în schimb, îi arătaţi şi dumneavoastră toată afecţiunea de care sunteţi capabil.

 

Rac

Vă ocupaţi de acte şi de punerea la punct a unor amănunte destul de plictisitoare. Odată îndeplinite aceste sarcini de care de obicei fugiţi, veţi putea apoi rezolva multe alte treburi, care erau stopate în mod inutil.

 

Leu

Nu aveţi poftă de muncă, ci mai degrabă de distracţie şi de relaxare. Cum însă nu e posibil să vă luaţi liber în mijlocul săptămânii, nu aveţi decât să lucraţi, indiferent de chef sau de lipsa de chef.

 

Fecioara

Hărnicia caracterizează familia dumneavoastră, pe parcursul acestei zile. Fiecare persoană din familie îşi îndeplineşte datoria şi vă ajutaţi reciproc să îndepliniţi sarcinile pe care vi le-aţi asumat. Dacă v-aţi comporta astfel întotdeauna, ar fi o armonie desăvârşită. Numai că minunile de acest fel nu durează nici măcar trei zile.

 

Balanta

E timpul potrivit pentru a face o călătorie pe care aţi tot amânat-o săptămâna trecută. De această dată, nu veţi mai amâna plecarea, iar călătoria vă va aduce  rezolvarea tuturor problemelor.

 

Scorpion

E rost de bani. Sunt şanse bune să încheiaţi această săptămână cu portofelul plin. Iar săptămâna viitoare se anunţă chiar şi mai bună, pentru conturile dumneavoastră.

Sagetator

Astăzi, nu reuşiţi să vă liniştiţi, indiferent dacă se întâmplă într-adevăr ceva deosebit sau dacă ziua e una obişnuită. În orice clipă, tot găsiţi dumneavoastră un motiv de nelinişte şi de îngrijorare.

 

Capricorn

Astăzi, vă descurcaţi cel mai bine atunci când munciţi pe cont propriu. Colaborările nu merg la fel de bine, astfel încât e preferabil ca, pentru un timp, să renunţaţi la ele.

 

Varsator

Doriţi să fiţi acceptat într-un mediu destul de exclusivist. În acest scop, va trebui să dovediţi că vă ridicaţi la înălţimea celor care deja s-au integrat acolo fără probleme.

 

Pesti

Este o zi aglomerată la serviciu, în care veţi avea de rezolvat multe sarcini, unele foarte dificile. Nici colegii şi nici şefii nu se poartă prea bine, astfel că stresul va fi la cote maxime.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 18 octombrie: Gemeni, Leu

 

Zodii cu noroc in bani pe 18 octombrieTaur, Scorpion

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: faceţi ceva nou, oferiţi-vă o experienţă de care nu aţi mai avut parte niciodată!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop