loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2244 ori.
Horoscop 19 aprilie: Soarele in Taur

Horoscopul zilei de joi, 19 aprilie, este influenţat de intrarea Soarelui în Taur, care ne determină să ocupăm de probleme concrete, îndeosebi de bani şi de diferite achiziţii.

Iată horoscopul zilei de 19 aprilie pentru fiecare zodie:

Berbec

Veţi avea mult de muncă, la fel ca şi până acum, însă noutatea e că veţi fi şi lăsat să vă faceţi treaba. Nu va mai fi chiar toată lumea cu ochii pe dumneavoastră, cum au stat lucrurile în ultima lună.

 

Taur

Primiţi energie suplimentară, odată cu intrarea Soarelui în semnul dumneavoastră natal. De asemenea, veţi avea de câştigat de pe urma faptului că lumea începe să aprecieze acele valori pe care dumneavoastră le-aţi considerat mereu importante.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Munca în tăcere şi în singurătate va deveni o necesitate stringentă, în perioada următoare. Nu e tocmai plăcut pentru un Geamăn, obişnuit mai degrabă să vorbească în permanenţă, dar vă veţi descurca onorabil. Apoi, ştiţi să ţineţi mereu la îndemână un telefon.

 

Rac

Toţi cei din jurul dumneavoastră devin de-a dreptul obsedaţi de bani, de câştigurile materiale. Şi, dacă e să recunoaşteţi, nici dumneavoastră nu vă abateţi prea mult de la această „modă“.

 

Leu

Începe un sezon caracterizat, pentru dumneavoastră, de ieşirile numeroase în public. La serviciu va trebui să participaţi la şedinţe şi să oferiţi explicaţii în faţa unei audienţe impresionante, iar în viaţa de zi cu zi veţi fi prezent la tot felul de evenimente mondene.

 

Fecioara

Mai multe persoane din familie îşi pun toată încrederea în dumneavoastră şi vă încredinţează o sarcină de cea mai mare importanţă. Dacă veţi confirma această încredere, vă puteţi aştepta la recompense pe măsură.

 

Balanta

Chiar dacă va exista un moment în care veţi rămâne cu bani foarte puţini, nu trebuie să vă faceţi probleme. Veţi găsi în curând resurse noi, astfel încât situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi considerabil.

 

Scorpion

Relaţia de cuplu îşi recâştigă un rol fundamental în viaţa dumneavoastră. Îi acordaţi multă atenţie partenerului de viaţă, iar acesta vă răspunde pe măsură.

Sagetator

Aveţi grijă să respectaţi un program de viaţă cât mai sănătos, deoarece organismul dumneavoastră nu este dispus să tolereze orice fel de excese!

 

Capricorn

A venit vremea destinderii şi a odihnei şi pentru dumneavoastră. Dedicaţi mai mult timp hobby-urilor, mai ales celor pe care le împărtăşiţi cu prietenii. Inclusiv ieşirile în aer liber vor fi mai numeroase, în perioada următoare.

 

Varsator

Vă dedicaţi tot mai mult familiei, problemelor care ţin de propria casă. Ieşirile se reduc la minim, iar atunci când au loc, acestea sunt dedicate tot rezolvării unor probleme casnice.

 

Pesti

Unul dintre prietenii dumneavoastră are o idee care vă pune în mişcare pe amândoi. Vă strângeţi mai mulţi cunoscuţi şi făuriţi proiecte împreună, visând la ce se va întâmpla dacă acestea vor da rezultatele scontate. Până atunci însă, mai e destul timp.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop